اوووف بر تو اگه به خاطر شاهین نجفی منو unfollow کردی (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوووف بر تو اگه به خاطر شاهین نجفی منو unfollow کردی (sm74)
باز خوبه شما رو آنفرند کرده، من یکی دوبار درخواست کرده بودم کلا اکسپت نکرد (sm50)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویای من تن تورو امشب به سرقت میبره
یا خدا (sm2)به جون خودم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یکی منو انفالو میکرد تا اخرعمرم باهاش حرف نمیزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)یعنی دهنت سرویس موزمار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا بت گفتم که اشتباه شده ، حرفمو قبول نداری از نوید بپرس که رابطه جدیدی با هم شروع کردیم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
منم مث تو دقیقااا (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]