من تیمام پرتغال کرواسی ولز بودن که کرواسی پرید
همیشه فرانسه دوس داشتم منتها بنزما رو نیاوردن باید گ*ه بشن(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
من تیمام پرتغال کرواسی ولز بودن که کرواسی پرید
همیشه فرانسه دوس داشتم منتها بنزما رو نیاوردن باید گ*ه بشن(sm3)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو امشب تو محوطه توپ میدادن بهش از زیر پاش در میرفت
بیل بی نقص داره بازی میکنه
منظورت رونالدو بیل مودریجه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وای فک کن پرتغال با 6 مساوی بره فینال
رکوردی میشه در نوع خودش
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه که بودم پرتغال بخاطر فیگو دوس داشتم
فرانسه هم بخاطر زیدان
ولز و اسکاتلند و ایرلندها هم بخاطر ظلم انگلیس
ایرلند باخت منو به فاک داد(sm81)
بعید نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونور فکر کنم المان بیاد بالا (sm132) اما ایتالیام وا نمیده به این سادگی (sm120)
(sm25)نقل قول:
اینالیا میبره شک نکن (sm120)نقل قول:
المان میلنگه کارش اما ایتالیا عین ساعت کار میکنه
اسپانیا اوایل طرفدارش بودم بعد دیدم هر جا میبره بارسایی های کثیف میگن ما بردیم(sm2)نقل قول:
خلاصه ترجیح میدم ببازه تا بارسایی ها ساکت شن (sm3)
دقیقا بخاطر این گفتم که تو بارسایی هستی عزیزم(sm2)
آرمیتا شوخی کردما(sm2)
من تو رو از قدیم میشناسم تو باران (sm10)