رفاقتها سر شیپورو بوقه (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفاقتها سر شیپورو بوقه (sm27)
تو خواستی اسیر دو راهی بشی دیگه وقتشه تنها راهی بشی
مسیر من و تو جدا از همه برو تنها میشم ولی حقمه
سریال رمضانی شبکه 3 وسطش پخش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خلاصه از شاتلم جمع کردیم و ب اصرار خواستن قانعم کنن که بمونم(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس جدید عصر دانلود Dlera کسی داره ؟!
(sm98)
تمام دلخوشی ما و رفقا همین هاردهامون هستش از دلخوشی هامو بک آپ داشته باشم و وصیت کنید که به کسی که لایقش هست به ارث برسه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عن ديشه سبز لجن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام رفیق اسمش عشق مرتضی پاشایی را امروز اوکی کردم رفیق دارم ادیت میزنم روش آخراشه(sm127)(sm10)
من روز دانلود ندارم...فقط انجمنو تلگرام میام نمیدونم چرا انقد کم میشه(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو ساعات رایگان از خجالتش در میام (sm59)
خدا نگهداره همسايه هاى مهربونمونو که مودماشون قابل هکه(sm51)
الان ى مدته همه شاکى هستن ازاين حجم دزدى ها(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی نرم افزار هک داری (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال پیش یکی اومد واسمون هک کرد ولی نرم افزارو نداد.
اونیم که هکش کردیم فهمید بعد یه مدت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اره نرم افزارandro dumper که مى تونى از گوگل پلى بگيرى و اندرويد5 ب بالا مى خواد
ب ي مودم کانکت شدم که بعد ى ساعت استفاده ديدم شارژش تموم شد اون سيگنال خوبى مى داد منتظرم شارژ کنه(sm120)
الان اين يکى ک وصل شدم هم خوبه و کار را اندازه
- (sm50)
کدوم ترجمه رو میخونی؟نقل قول:
دارم اینو (sm59)نقل قول:
گوشی خودم اندروید 4 ولی مال داداشم 5
روایت داریم وای فای هک شده از شیر مادر حلال تره (sm2)
کسی آهنگ فرنگیس از عماد رام کیفیت خوب ازش داره ؟
نقل قول:
اره خيلى حلاله (sm2)
عماد رام دل من رو هم اجرا کرده گير نمياد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانومِ مهری آهی (sm50)
شنیدم تازه گی ها هم ترجمه یِ خوبی ازش منتشر شده .
فقط مسئله یِ اصلی سانسوره .
میشکنم پژمرده میشم نذار اشکاتو ببینم (sm50)
شاید آهنگِ " کمی با من مدارا کن " اثرِ شهیار قنبری و بابک افشار با اجرایِ خانومِ مهستی مهم ترین آهنگی یِ که من توی زنده گیم گوش دادم . . . (sm50)
وقت غم خوردن ندارم(sm50)
کدوم دل من؟نقل قول:
بودو نبودت فرقی برام نداره(sm137)
(sm77)
سر به زانوی غم تا کی اشک جسرت(sm50)
داريوش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادمه حسن خياط باشى تو مصاحبه باvoa اشاره کرده بود که اولين بار عماد رام خونده بود
متن ترانه که عماد خونده با داریوش زمین تا زیرزمین فرق میکنهنقل قول:
جدى مى گى!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش ندادم!
ای زندگی بیزار از تو ام(sm50)
(sm182)
سفر زیباست حیف که کوتاس (sm27)
ام شب رفتم سیگارِ سناتورِ شرابی گرفتم یه پاکت 16 تومن (sm50)