در پاسخ احمد من فقط ميتونم بگم واي به حال جامعه اي كه روشنفكرش شريعتي بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
در پاسخ احمد من فقط ميتونم بگم واي به حال جامعه اي كه روشنفكرش شريعتي بوده
یه حرف خوبی رو زده بود ، میگفت ما اون زمان که داریم گناه میکنیم خدا رو نمیشناسیم اما وقتی به درموندگی میفتیم پناه میبریم به خدا ، اصل روشن فکری بود حرفاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین یه سوال ، تو خدا رو اصلا قبول داری (sm55) اگه خواستی جواب بده می خوام از حرفات به یه جایی برسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دینتون تو این خلاصه شده..
من شریعتی رو بت نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شماها چرا ویندوز عوض نمیکنید ؟
باز اينم ربطي به دين ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشكل خود ِ ما هستيم
چه ربطي به اصل ِ دين داره آخه
همين يه كتابي كه ميگي كلي مطلب علمي ازش ثابت شده
حالا دو هزار تا مطلبم بيارم فايده نداره
چون نميخوايد كه باور كنيد
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdijam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نكنه تو چيز بيشتري ديدي ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]