(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
امیر ممنون که ویرایش کردی !
بهترین راه پاک کردن صورت مسئلست
اقا تموم کنید دیگه ، هر کی به اندازه عقل و شعورش تو این دنیاست ، بس کن دیگه ممد (sm2)
بیخیال داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من جالبیش اینجاس یه دور فقط یه دور نهج البلاغه رو نخوندن ملت شهید پرور و همیشه در صحنه بعد میان در مورد علی نظر میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من اصلا سخت از اين حرفا به دارم
فقط ديدم يكي باز گفت اين مشكل ما و اصلا جيز ديگريست نتونستم ساكت بشينم
هر كسي از ما دلخور شد معذرت ميخوايم (sm10)
شيما خانم اميدوارم راجع به من با اغراق قضاوت نكني (sm172)
بی خیال بابا .... اینم از سیاستشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس دیگه (sm2)