(sm127)فقط خدا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)فقط خدا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)واس من چن ساعتی بود فقط سایت اغا و Varzesh3 باز میشد
بقیه تعطیل
واس شما هم آره؟
درون کوهسار سینه ی خود ، هزاران کشته چون فرهاد دارم (sm50)
(sm41)اون سینه است یا کوهان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ای نازنیم بی وفایی؟ دما دم با دل من در جفایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آشفته کردی روزگارم؟ عزیزم دارد این دل هم خدایی (sm50)
عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من(sm137)
اسیر دل نبودم اگه عاقل بودم من
(sm19)فسیل
ممد امین (sm93)
من چی(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)داشت ضدیت با داریوش یادتون میداد یا شهبانو پرستینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]