دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بالا خوندم اومدم معرفی کنم بگم من خودم بارساییم که .... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بالا خوندم اومدم معرفی کنم بگم من خودم بارساییم که .... (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
مخلصم ... (sm10)نقل قول:
من با این حرفا و شوخیا ناراحت نمیشم ... فوتباله و کلکلش ... (sm120)(sm19)
(sm70)آرمین بچگیات چاق بودی عکس جدیدتو میذاری؟
(sm127)(sm174)نقل قول:
ماهی تو ماه(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا جایی عکس ندارم (sm77)(sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت خوبه؟
ینی من فیسبوکتو ندیده بودم 3-4 سال پیش؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من نبودم نزدیک به دو ساله بارانم ... (sm120)نقل قول: