نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارن سرشون رو بالا بگیرن حتی(sm70)
مجموع سنشون برابری میکنه با سن کُره ی زمین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارن سرشون رو بالا بگیرن حتی(sm70)
مجموع سنشون برابری میکنه با سن کُره ی زمین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی با چه تفکری این اسمو انتخاب کردن؟:|
قهوه ای صداش میکنن:|
(sm70)(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)(sm14)
لعنت به این دیدار
لعنت به این دیوار
لعنت به این اوار ...
خب باید از چند نفر اصلح بپرسم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم می خوام گوشی بگیرم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگ خوبه
چند وقته یه اهنگ خوب گوش نکردم..سراغ دارین معرفی بنمایین(sm120)
خونه تکونی خر است(sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهن خونم پایینه (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
فقط اگه کلش آو کلنز که الان همه معتادش شدن بازی میکنی گوشی ویندوزفونی نگیر واسش نمیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا اهل بازی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق سوال جوابی که اخیرا در سایت showbiz411 درج شده، مارتین هشداری را در مورد فصل جدید سریال بازی تاج و تخت داده است که بدین شرح است:
کسانی قرار است بمیرند که در کتاب نمی میرند، پس حتی کتاب خوان ها هم ناراحت خواهند شد. پس همه حواستان جمع باشد، دیوید و دی بی (سازندگان سریال) حتی از من هم خونریزتر هستند.
خدا لعنتشون کنه هنوز راب جلو چشممه من میدونم میخوان کوتوله و جان اسنو رو بکشن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص اهن بخور(sm25)نقل قول:
فصل پنج فصل شوک اوری خواهد بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه فصلاش همینجوری بود(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم کوتوله رو نکشن(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دفعه فرق می کنه سانسا از یه طرفه معلوم نیست چه فکرایی تو سرش و کلی هیجانات دیگه(sm59)نقل قول:
صادقی معلومه ریده اینجور میکنه
(sm3)نقل قول:
میخورم ولی بدم میاد (sm81)نقل قول:
خسته شدم چه انتظاری سختی یکی بیاد جون منو بگیره (sm172)
یه نظریه هست میگن خواننده جماعت که زن بگیره گند میخوره به کاراش..اینو واسه رضا صادقی گفتن(sm98)
دیگه چاره ای نیست..با ماست بخور مزش معلوم نشه(sm132)نقل قول:
ماست فکر کنم جلوی جذب اهن رو بگیره(sm120)
یعنی کمین کردی اون پایین من بیام تو اینو بگی(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر به من گفت با ماست بخور..دکترش مرد بود البته امیرخان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
امیر چرا اسلام پیروز است رو بستی(sm2)
- (sm2)
اگر سوختیم با هم سوختیم.......(sm74)
الي جان سايز بزرگ و باكيفيت كاوري رو كه واسه بيد زدي رو بده بيزحمت
(sm10)نقل قول:
(sm176)
آهنگ جديد قشنگ چي اومده ؟
باختری - پروانه ها مممم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب سوال من بود اكبر جان ؟(sm77)