نا مرد 3 تومن بهم گرون داد (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نا مرد 3 تومن بهم گرون داد (sm81)
این سیگارایِ سس شعرِ طعم دار هم برای گاه گداری خوبن (sm74)
ولی هیچی سیگارِ کمل زرد نمیشه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت خیلی گرمه رفیق ممنونم که یاد من هستی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
رسول جان شمافول البوم تورنت gipsy king رو داری؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم دنبالش میگردم. گیر بیاد تقدیم میکنم.
ممنونتم داداش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان یه معذرت خواهی من به تو بدهکارم رفیق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میخواستم اوکی کنم هر بار یه برنامه ای پیش اومد دارم رو کاورهاش کار میکنم امروز تموم هستش یه آلبوم حرفه ای و به تمام معنا
(sm50)
داداشم زنگ زد گفت بهشون آماده باش دادن (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
داداشت کجاس!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محبت کردی رسول جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوشچی ارومیه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسلامتى بگذرونه و تموم کنه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نازنده بالا دلربایی
تو که بی سرمه چشمون سرمه سایی
تو که مُشکین دو گیسو در قفایی
به مُو گویی که سرگردون چرایی ... (sm50)
طفلک(sm9)نقل قول:
(sm54)خدمت بسی سسشعره و آثار روحیش همش همراه ادمه
مارلبرو یِ چووون قرمز (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم ؟ سخنی نیست .
می وزد از سر͵امید ، نسیمی
لیک ، تا زمزمه یی ساز کند
در همه خلوت͵صحرا
به رهش
نارونی نیست .
چه بگویم ؟ سخنی نیست ... (sm50)(sm46)
چونم پارس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام چونت پارس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خاله کریستی (My Love (sm127)) پس از شکست دادن سرطان خون به میادین برگشت ... (sm19)
تبریک تبریک تبریک
الله اکبر
میلاد این آهنگ سالار (ساغرم شکسته ای ساقی) تو کدوم آلبومشه؟
یه سوالم از بابک جانم داشتم...
بابک من از این مجموعه آلبوم زندون دل فروغیو جایگزین کردم.
لطفا نظرتو بگو (sm10)
آینه راز ... (البته آلبوم رسمی نیست ، کاراییه که از سالار عقیلی تو آرشیو صدا و سیما تشریف داشته)نقل قول:
در کجای کوچه گم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکه ی جوانی ما
بگو کجا به گل نشست
کشتی بادبانی ما
بوی خوبِ گندم چه شد ؟
هفته ی خاکستری کو ؟
حرف نابِ شامِ آخر
کو ، چه شد چراغِ جادو ؟
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشم !
حقیقتش الان 1 ماهی هست شروع کردم مرتب روزی 2 ، 3 نخ می کِشم .
قبلا گاه وقتی بود .
دیدم خوب استرس رو کم می کنه !
اصلاً خیلی آروم تر شدم .
دیگه از چند تا از بچّه ها پرسیدم سیگار چی خوبه !؟
هر کدوم یه مارک رو معرّفی کردن .
دیگه منم الان افتادم به تست کردن !
الان همین مارلبرو یِ قرمز یا سفید دودش برام خوبه .
ولی یه چند تا طعم دار هم کشیدم که به نظرم برای تنوع خوین !!!
حالا تو گاه ، گداری چی می کِشی بابک !؟
دنيا يه روز شبيه تو ،نقل قول:
شبيه خوابِ تو میشه
اينهمه آبادیِ بد ،
يه روز خرابِ تو میشه ... (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شهیارِ جان رو باید از سر تا پا طلا گرفت ... (sm27)