مهم اینه که طرفت مطلبتو خوند
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم اینه که طرفت مطلبتو خوند
آهنگ قطار تو فیلم کلاف آخه (sm25)
بحث در مورد این چیزا بی فایدست(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس کن جان من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نخواستم کسی رو متقاعد کنم ، گفتم بدون اطلاع مثل نادون ها حرف نزنید ، برید چهارتا کتاب بخونید چشمتون باز بشه بعد بحث کنید که بهم توهین نکنید ، در کل منم میخواستم جو رو آروم کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي خدا بگم چيكاره كنه همش از پست تو شروع شدا
تو با دين چيكار داري اخه (sm120)
تمام
از اون ترسیدم نقل بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتا جمله کلفی بود (sm2)
ببینید حتما (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]