احمد ولش کن دیکه ... الان هرچی هی بیشتر حرف بزنین کدورت هاتون بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد ولش کن دیکه ... الان هرچی هی بیشتر حرف بزنین کدورت هاتون بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم باقالی بخورم تا تموم نشده(sm173)
(sm2)واقن چی گفتم خودم یادم نیس اینجا کجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتو انداختی به جون هم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه مال کیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
ببین و نترس ،،، نترس و بگو
خدا تا ابد ،،، خدای همست
(sm50)
لیلا در واکن مویوم(sm120)
خواجه الان پست زد عیدتون مبارک (sm2)
کدورت چرا ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با امیر مشکلی ندارم
ازش دلخور شدم تو روش گفتم ، دعوا ندارم که
دوست ندارم پشت سر کسی حرف بزنم