یه دندونشم بگیر میخوام گردنبند درست کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دندونشم بگیر میخوام گردنبند درست کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اسنو اومد به خواب من تو یه باغ بود،لباس سبز تنشبود گفت جاش خوبه نگران نباشید
نه تا حالا بهش رای ندادم ولی اگه رای ـمُ بخری میرم 10 میدم که نمره ـش بشه 9.6 (sm70) بالاخره زندگی ما هم خرج داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد دیگه... همیشه استاد یه اشتباهی از نوشته هات پیدا میکنه که کمتر از اون چیزی که فکر میکنی بگیری بهت بده (sm70)
اگه اومد زد میام انزلی تلافی ـشُ سرت درمیارم... تا پیش از آشناییم با تو معدلم 20.85صدم بود (sm2)
خدا کنه (sm50)
به شرطی که نری بابل بگی دندون ماهی سفید غول آساس خودم صیدش کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد امتحان دیروز نمره ها رو زد (sm77)(sm77)(sm77)
به خدا راضی نبودم دیشب نخوابه بشینه برگه های مارو تصحیح کنه (sm70)
(sm50)
خاطره بازی بـا آرمـین (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوف العاده واژه کمیه برای این آهنگ (sm50)
صابر بیا آرمینُ پلمپ کن (sm2)
چرا (sm81) برند منه (sm81)(sm2)
منو صابرم با هم رفبقیم (sm19)(sm2) ( ب سبک سیاوش قمیشی بخونش (sm2))