انشالله ک هست...من ک امیدوارم شادمهر ی حرکت مثبتی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله ک هست...من ک امیدوارم شادمهر ی حرکت مثبتی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم عاشقت هستم(sm127)
اگه واقعا راست میگید و از خیلی چیزا خبر دارین خب خبر دقیق بدید
اینکه شاید این ماه شاید اون ماه بیاد که نشد خبر
ببین ماها خودمون عوامل البومیم دیگه، اسما واقعمیون هم لو دادیم، این وسط فقط شما بازیچه شدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ خبری هم نمیدیم، فقط بگم که احسان از هیچی خبر نداره، البوم از اونگ نمیاد(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه شما بازیچه نشدید
خبرا رو هم واسه خودتون نگه دارید
چون من یکی که هیچوقت به شنیدن این خبرا اشتیاقی نداشتم و ندارم
(sm132)
با تموم یکدلی، تو بمون برای من
دودلی هامو ببخش، بگذر از خطای من
اگه تردید به عشق، خیمه زد تو باورم
اگه فکر رفتن تو، گذشته از سرم
شادمهر (sm127)
همه شخصیت ها رو که دزدیدید منم مجبورم علیرضا حقیقی مسئول بلاک ملت تو پیج شادمهر بشم(sm2)
اون تَه انبار اگه شخصیتی مونده بدید مام بریم(sm2)
زیگوارت پیکچرنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوطوری عظیم(sm2)
یکی هم مسئولیت "بهنام دهقان" رو بر عهده بگیره
نوچه گلیم باف
بهداد کاموری هم مونده :-D
کیشمیشم چمبه داره فربد جان! کامل صدا بزن.. عظیم 0290 هستم (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ببخشید
عظیم صفر دویست و نود(sm2)
با تموم جاده ها عطر تو هست بگو باید از کدوم جاده برم(sm127)
ورژن جدید چشمامو میبندم لهراسبی با ملودی استاد بیرون اومد
جواب خیلی از سوال های ما و چرا دیگه شادمهر کمتر آهنگسازی میکنه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردآور اما واقعی .. داره با صداقت حقیقتو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً خماری بکشید (sm120)
میخواستم ترک لیست آلبوم رو بزنم ولی حالا نمی زنیم بسوزین و بمانید در خماری(sm68)(sm2)
مسعود شوخی بودا به جان خودم باز پیامخ ندی (sm2)
(sm70)نقل قول:
احسان جون من خودم گلیم بافم ترک لیست دست خودمه... میخوام ی دوتا از ترانه های خانممو اضافه کنم ب آلبوم و جفتشونو ویدئو کنم واسه همین آلبوم میره واسه سال دیگه(sm120)
یکی از ترک های البوم تصویر غرور ۲ هستش که بهترین کاره شادمهره (sm128)
باید بگذرم از حسی که دارم
ِ با حس تازت تنهات بزارم
دلتنگیامو یادم نیارم ، تنهات بزارم
بی کلام قلب من هم هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان لقب پیمان چیه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی راهش سمت من افتاد ... (sm70)
آقای گلیم باف (فرشباف) دست از سر شادمهر بردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)
خلاصه ترک لیست موجوده (sm120)
یهو دیدی زدم همه شوکه شدن (sm2)
نگونقل قول:
اینا که به قول خودشون عوامل فرشباف هستن
پس همشون میدونن
(sm17)
نه ترک لیست من فرق فوکوله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال سکته هستنقل قول:
نگو
نگو
نگو
(sm132)
خبنقل قول:
بگو
بگو
بگو
اَصَ کی گفته فرشباف بده خیلی هم آدم خوبیه (sm120)
اگه خوب نبود شادمهر (sm127) باهاش همکاری نمیکردنقل قول:
کجاش خوبه؟ مدام بن میشه (sm2)نقل قول:
شادمهر به غیر از فرشباف کسی رو تو ایران نداره (sm2) البته به جز ده پونزده تا دموی پخش نشده (sm2)نقل قول: