(sm74) خدا رحمتش کنه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) خدا رحمتش کنه ..
من که ۱۵ ملیون خرج کردم دیگه تو رو نمیدونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بابا من منظورم خرج سفر و کرایه رفت و برگشت بود .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
من فقط آتش گرفتنِ انبار اون کمپانی یِ فیلم ساز یادمه !
فیلم 3 ساعت و نیم بود . نصفش سوخته بود .
اونو دیگه برو از ع... بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز درگیر اون فیلم ۵ ساعته ای @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
جواب پیام خصوصی رو بده رامی دیوث (sm98)
دستت درد نکنه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عن قلاب دیگه نمیشه زندگی کرد .. عمر ما هم داره رو به تباهی میره حرام زاده های بی شرف (sm3)
گوشت هم که یهو رفت بالا
دلخوشم ب کدام راه نجات(sm81)