(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
مگه موهات میریزه اون پسره با تو.فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلن واسه ریزش باید شامپو کافئین دار بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آلپسین میزنم
فولیکا ارغوانی رنگم خوبه البته واسه ریزش معمولی نه مثل من یکم شدید
فعلا یه وقت مشاوره واسه بتی بذار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دوبار لینک گذاشتی من رفته بودم بعدش یادم رفت بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینکه چرا این برندو به ادیفایر ترجیح دادی به واکنش های شیمیایی درون مغزت بر میگرده من از این برند خبر ندارم فقط در همین حد میشه حدس زد تو این ات و شغالای چینی که اومده ضمانت یه شرکت مث گلدیران داره خوب است ایشالله باسش بکوبه برات (sm118)
یونیک (sm120)نقل قول:
تو واسه انتحاب ظاهر و پوشش و... چقدر به نظر بقیه اهمیت میدی؟؟
حرفای منو نزتن از خودت یه چیزی بگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافئین میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شتمپو.کافی نیست تغذیتم مهمه واسه پوست مو ناهنتم قرص زینک.پلاس بخور خوبهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
اره معمولا یه ماه یه بار مرتب میکردم ارایشگاه ...
اولش کامل یه دست کوتاه کردم بعد با هم گذاشتم کامل بلند شه(sm120)
فر که کردم باحال بود روزای اخر موج بود فقط تو موهام که نمیرفت (sm120)