(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه منم با خودت ببری ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو من که چیزی نگفتم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها آماده ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان خوبی داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا تلویزیون نمیبینم اما مجاب شدم ببینم (sm25)(sm25)
توی دیوث یکیو به بار مسخره میکیری ول کن نیستی خو (sm2) خودم شخصا دیدم یکی دو جا منو سوژه کردی یه ملتی دارن بهم میخندن (sm2) طرف افسردکی میکیره مثه این بنده خدا لامپیه میره خودکشی میکنه نمیدم (sm2) تو خیلی خطرناکی تو این موارد خدا نکنه یکی جلو تو یه سوتی بده زمینه رو برا ادی ملت فراهم میکنی(sm70)نقل قول:
نمیدونم چرا همه از تو نقل میگرفتن (sm2)نقل قول:
دستمو بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف تایید (sm2)نقل قول: