(sm2)مونت ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)مونت ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه استاد شدم خودم (sm120)نقل قول:
رفته بودم داروخونه ماینوکسیدیل بگیرم یارو انگار ما حالیمون نیست گفت اینا دیگه قدیم شده بیا یه چی بهت بدم نمیدونم 200 300 تومن تضمینی عالی (sm120)
من لجبازم کلا نباید بم بگن اینکارو کن اونکارو نکن چون بدتر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما از انگشت نمایی یا تیپی که جلب توجه کنم بدم میاد...همرنگ جماعت
یکی لینک آلبوم شاهین رو بذار(sm176)
ریش فر فری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یه زمانی میخوردمنقل قول:
بهش میگفتی غلط کردی بابا همشون یه کاری میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر سیفیت(sm120)نقل قول:
تو موهات از من بیشتره فولیکارم نزن میلاد میزنه خزش کرد رفت الپسین بزن دیترونم هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیفایر رو بخاطر این کنسل کردم که سمت خودمون نیست و راه دور فعلا نمیتونستم اونطرف برم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم از این بیسش هم عالیه (sm118)