آخه همش از خودش بد میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه همش از خودش بد میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)
از روی غیرت و تعصبه بیش از حد ِ (sm120)نقل قول:
خب نداره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشباف نباشه شادمهر (sm127) کسی رو نمیشناسه
در عوض همه شادمهر رو میشناسن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شادمهر (sm127) و میلیون ها طرفدار تو تموم دنیا
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب طبق آخرین تصمیمی ک گرفتم تموم ترانه هایی ک پخش شده حذف و ی آلبوم کامل با ترانه های خانممو بیرون میاد..اسم آلبوم هم ترانه های آبکی هست ک انشالله تابستون سال آینده پخش میشه(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر راهی برید، ما ادامه میدیمتون (sm127)
بهترین گلیم باف دنیا(sm19)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان بهدادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم حرفه(sm2)
مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنمنقل قول:
اینهمه تبلیغ نقطه ضعف و تصویر رو کردینقل قول:
اونوقت به همین راحتی با یه تصمیم کنسلشون کردی ؟
بذار این آلبوم پخش شه اما بعد اون کلا دور شادمهر رو یه خط بکش و اون آلبوم آبکیتم کنسل کن
(sm17)
قسمتهایی از شعر آهنگ تصویر هم منتشر یا نه؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بجای احسان مردی کن و ترک لیستو بگو اگه داری. .لااقل بگو چند ترکه آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ماه و دو هفته دیگه صبر کن آلبوم میاد ... اینام اگه اینقدر مدعی ان که با اجنه ارتباط دارن و خبرارو بهشون میرسونن (sm132)بهتره انرژی فکریشونو بزارن واسه خبرهای تک آهنگهای بعد آلبوم که قراره منتشر شن اون موقع نشون بدن چند مرده حلاجن ...(sm173)نقل قول:
آره خخخخ اصلا کاری نداره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منو ندادیا
باید بگذرم از حسی که دارم با حس تازت تنهات بذارم
بزار من بهت بی منت بگم. از یه منبع کاملا موثق میگم که البوم ۹ ترک داره.نقل قول:
ظاهرا شما هستی که مدعی همه چی هستی من که بارها گفتم ادعایی ندارم چطور اونی که ادعا میکنه لیست رو داره رو خطاب نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگهای بعد آلبومم با همکاری گلیم ببسازه حتی اگه قرار باشه خود شادمهر بسازه پس بهتره شما انرژیتو بذاری واسه تخریب های بعد آلبوم تصویر و تک آهنگها خخخنقل قول:
جواب منو ندادی..ترک لیست؟؟؟ تعداد ترک؟؟نقل قول:
نیازی نیست من برای این کار انرژی بزارم اگه با تیم فرشباف کار کنه آهنگا خودشون اینقدر ضعیف هستن که بدون انرژی گذاشتن خودشون بعد از یه مدتی هیت شدن فراموش و تخریب بشن .. بعدش شما بیشتر از اینکه هوادار شادمهر باشی هوادار فرشبافی .. بهتره یه تاپیک به نام هواداران استاد فرشباف بزنی و اونجا فعالیت کنی و هدفت از اینجا اومدن فقط بالا بردن فرشباف و کوچیک کردن شادمهره .. پس احساس میکنم تاپیک رو اشتباهی اومدی ..نقل قول:
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم تا الان برای ما فقط دوترک حساب میشه
بقیه ترک ها شوخیه
اون کسی که مدعیه همه اخبار رو میدونه و امثال مسعود یا احسان خبری رو از روی فان میگن و مسخره شون میکنی تویی و حتی یادمه مسعود گفت آهنگ نقطه ضعف ریتمش کمی تندتر از سرنوشته و شما با لحن مسخره آمیز گفتین اگه داری بده گوش کنم .. یا مثلا با تیکه بهش میگی اگه رفتی تو دارودسته فرشباف یه خبر بده ما هم بدونیمنقل قول:
در ضمن به احسان میگی مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم..شما کی باشی که تایید کنی یا تایید نکنی ..به نظر شما این ادعا نیست؟ جالبه
(sm19)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان دوست دارمنقل قول:
اهنگ غرور خیلی به دلم نشسته البته الان
وهمینطور ورژن جدیدش (sm19)
بدون شک بهترین اثر البوم از نظر من
اولا شوخی من با مسعود دخلی به شما نداره دوما من اگه تو دار و دسته ی فرشباف بودم همه جوره حمایت میکردم اینجا از کارای این تیم کما اینکه دیدین از قلب من و تو بی من خیلی هم انتقاد کردم سوما شادمهری بودن من رو شما نمیتونی تایید یا تکذیب کنی چهارما آب سرد شدیدا توصیه میشهنقل قول:
خالی از لطف نیست آهنگ قبیله با آهنگسازی شادمهر نابغه که نابغه آهنگسازی هست و بعضیا اصرار دارن که ..... و تنظیم بهروز صفاریان بزرگ رو با صدای مهران احراری بشنویم
لینک دانلود :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش جواب منو ندادیانقل قول:
پس اولا تخریب فرشباف و تیمش توسط من یا هر کس دیگه دخلی به شما نداره دوما شما داری تیم فرشباف رو همه جوره حمایت میکنی و نمیتونی تکذیب کنی چون مستنداتش تو همین تاپیک فراوونه . سوما اگه شادمهری بودی آهنگها استاد پویان و تنظیمهای استاد هاشمی رو به آثار شادمهر ترجیح نمیدادی .. چهارما شما هم به اب میوه یخ نیاز داری(sm30)نقل قول:
ولی الان حاشیه رفتی چون میگفتی که من ادعایی ندارم اما حرف از تایید کردن و نکردن ترک لیست ها میزنی و هر خبری به غیر از اخبار خودتو فیک میدونی .. به هر حال راحتی هر کاری دوست داری بکنی و هر چیزی دوست داری بگی اما الکی جبهه نگیر ...
انصافا آهنگسازی شادمهر و تنظیم صفاریان رو با این ارازل تجربه گر و تصویر ساز میخوای مقایسه کنی؟نقل قول:
اینا اصلا به مخیله نداشته شون خطور میکنه پل عاطفه چیه؟
(sm10) با صدای شادمهرش یه چیز دیگه اس...نقل قول: