لذتي كه در برداشتن صابون و شامپوي يكبارمصرف از هتل تو روز آخر سفر هست تو هيچ چي نيست
لامصب آدم فكر مي كنه خرج سفرش دراومده
نمایش نسخه قابل چاپ
لذتي كه در برداشتن صابون و شامپوي يكبارمصرف از هتل تو روز آخر سفر هست تو هيچ چي نيست
لامصب آدم فكر مي كنه خرج سفرش دراومده
لره میره خارج میره کا.باره یه زن رقاص می یاد کنارش دست می ندا زه
گردن لره می گه : عزیزم اهل لا.مبادایی ؟؟؟ لره میگه: نه دردت به جونم، اهل الیگودرزم :)))))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا خودِ عادما که ارزشی ندارن ؛ مال و اموال و جایگاهی که دارن ارزشمند تر هستش ... (sm50)
در واقع گوسپندها تو رو خواستنی میکنه ...
عععهه پس لطف کن به پوریا هم یاد بده (sm2)
کوجا یاد گرفتی؟ کسی از خانواده از گیلان ماست؟
این فیلم رو پیشنهاد میکنم ببینین ، بسی لذت بردم از دیدنش ...
The Imitation Game 2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهار این جمعتون خاطره انگیز (sm127)
فدات رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيزم خوبي؟ خسته نباشي(sm176)
(sm70)
شهره يه جوري ميگه "داره كم كم نفسم ميگيره برگرد"
خب مادر من ! هم سناي تو علاوه بر آلزايمر و آسم تا حالا 3 بار ايست قلبي كردن
والاااااااااااااااااااا
الكي پاي پسر مردمو هم وسط نكش !!!
همانا اي كسانيكه ايمان آورده ايد :
سر جدتان ، جان مادرتان ، كاري به كار كسانيكه ايمان نياورده اند نداشته باشيد ، از هر كجا كه آورده ايد ببريد بگذاريد سر جايش .
آيا انان آنانكه با تيغ ريش ميزنند با آنانكه با ريش تيغ ميزنند برابرند؟
آيا ايمانتان با ديدن تار موئي ميلرزد؟ همانا خاك بر سرتان!
اگر به جاي ايمان ، سيمان آورده بوديد تا بحال مملكت آباد شده بود ....
مرغ و خروسهائي كه عقد نامه ندارند، تخمشان حرام است...
مكارم همين الان يهووووووووووئي
مقايسه آمار بيماري اقايون و خانمها :
ميگرن:
70% خانمها
30% آقايون
پوكي استخوان :
90% خانمها
10% آقايون
بيماريهاي عصبي:
90% خانمها
10% آقايون
انواع بيماريهاي عفوني:
80% خانمها
20% آقايون
انواع سرطان :
60% خانمها
40% آقايون
از كار افتادگي كليه:
70% خانمها
30% آقايون
آمار مرگ ومير:
99% آقايون
1% خانمها!!!!!
يعني كجاي كار ميلنگه؟؟!!!!
احتمالا به خانمها مواد نگه دارنده زدن!!!!(sm77)
........
(sm155)(sm155)(sm155)
(sm138)
(sm179)
گوسفندی شدیم کلا(sm74)نقل قول:
پوریا خودش بچه گیلان نیست مگه؟(sm120)
نه.. خیلی نزدیک زبونتون به ما.. هرچند من از رفیقام میپرسم ..چه گیلانیا .. چه مازنیا... میگن نه(sm120)
از زبونای ما فقط لهجه مونده... اصل زبان که تا 70% نابود شده.. همون فارسی رو داریم با تغییر فتحه و کسره و ضمه میگیم... خود کلمات اصیل خاک شده واقعا(sm54)
واقعا(sm74)نقل قول:
(sm120)
گروه کاربریش را نگاه (sm77) بهش هم میاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز اومدم خونه دیدم جو خونه شده مثل زمان بازدید رئیس جمهوری، فضا کاملا امنیتی بود
.
.
.
.فهمیدم آجیل عیدو خریدن:-) :-) :-)
بچه خواهرم انگشت کرده تو دماغش بش نگاه کردم گفتم:
تو مهدکودک چی بت یاد دادن؟؟
برگشته میگه: به تو چه؟!
تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟؟
یا روح القدووس:) اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟
من سن اینا بودم به سماور میگفتم آدم آهنی شاشو,,,
دختره اومد ساندویچی میگه یه ساندویچ بدین …یارو بش گفته بندری بذارم؟؟؟؟دختره گفته ن محسن یگانه بذار یا علی عبدالمالکی…فقط غمگین باشه!!!!!
ادبیات آقایون هنگام زمین خوردم خانوم ها:
دوران نامزدی: الهی بمیرم چیزیت که نشد
1سال بعدازدواج: عزیزم بیشترمواظب باش
3سال بعد ازدواج: مگه کوری جلوپاتونگاه کن
5سال بعدازدواج: آخیش دلم خنک شد
نبینم نبودتو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا بشم؛ مرسی (sm176)، مگه میشه ملـ(sm127)ــوان ببره و من ناراحت باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خوبین ؟
اوضاع و احوال به کام هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسفندی کردنمون (sm2)
پ.ن ایهام داشت اصن (sm2)
هست اما هر جور دلش میخواد ترجمه میکنه گیلکی رو ، بچه ها شاهدن (sm2)
کجا شبیه هستش ، من عمم اینا بابلسر هستن سالی یه بار میام اونورا ، اصن قابل فهم نیس (sm70)
تو احتمالا در زندگی قبلیت تو گیلان زندگی میکردی (sm2)
یه سری از قدیمیا هستن که گیلکی اصیل حرف میزنن ، اصلا متوجه حرف زدنشون نمیشم ريال اینی که ما حرف میزنیم خیلی سادست
(sm50)نقل قول:
قدم همه رو جفت چشم صابر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نپرس دلم از چی پرِ و کجا بودمو چرا نبودم ! جای خوبی نبودم رفیقنقل قول:
نبینم نبودتو (sm127)