من انقدر رفتم داروخانه اومدم از دکترش بیشتر حالیمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من انقدر رفتم داروخانه اومدم از دکترش بیشتر حالیمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدشه (sm70)مبارکه(sm174)
اسپلش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِلِپسین؟
خوبه!نقل قول:
اگر کم باشه با همین شامپو کفایت میکنه رینکم که پسیده میگه خوبه ولی یه ازمایش قبلش بدی بد نیست کلن
دیروز بود:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زیاد میریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله دکتر ندارم تا سپیده هس(sm120)
من لجباز نیستم ولی کاری که دلم بخوادُ میکنم!نقل قول:
انگشت نما و اینا هم خوشم نمیاد اصلا! هیچ وقتم اون طور نبودم همیشه ساده بودم چه پوشش چه ظاهر موی بلندم میگم اون طوری که فکر میکنی منظورم نیست در حد خیلی نرمال(sm120)
به این سپیده گوش بدی کچل میشیا |:(sm2)نقل قول:
دکتر خوبه برو...اگر زیاد باشه شاید چیزای دیگه هم اضافه کنن
فقط از یه پسر ایرانی برمیاد چنین کاری (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه کیس قدیمی هست ماله 20 الی 30 سال پیش
پاورشو چجوری باید نصب کنم
فقط جای برق 24 پینش رو بلدم
بقیش معلمو نیس چی به چیه
از دوستان یاری میطلبیم(sm50)