من و عینک دودی رفیقم و یخچال همین الان یه هویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من و عینک دودی رفیقم و یخچال همین الان یه هویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه اون قزوینی رو از یاد برد(sm2)میومد سایت حمید از دانیال و حمید خاطره میپرسید میومد به اسم خودش تعریف میکرد (sm30)نقل قول:
دهنت سرویس (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی وای من (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تاپیک زدیم اینجا صدای بچه ها رُ جمع کردیم یه فایل صوتی ساختیم صدای بچه ها خیلی خوب بود(sm120)جای صدای مخملی سینجول خالیه تو این فایل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
گفتن مجید چرا تو اتاق عینک زدی میگفت برا رفیقم بود داشت میرفت(sm30)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
هیشکی به اندازه من با مجید کل کل نداشت (sm2)