برا منم فرست خو (sm2) کیا نقش ایفا کردن توش؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برا منم فرست خو (sm2) کیا نقش ایفا کردن توش؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس مردم از خنده (sm30)نقل قول:
بیرون چه سرده
دعوامون شده بود با طناز(سیشلیو پشلو(sm2)) مجید به من میگفت اجازه نمیدم با رفیق قدیمی من این طوری صحبت کنی طناز از این ور به من فوش میداد از اونور تو یاهو پی ام میداد حسین این یارو کیه؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm30)نقل قول:
من که اینجا دارم یخ میزنم از سرما (sm81)تازه اولشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت نفت به پایینترین حد در چهار سال گذشته رسید(sm172)
طانی ترشی ، چقدر اذیتش کردیم (sm2)نقل قول:
با سارا حرفم شد از اینجا رفتم سایت حمید تا اون موقع اصلا موجودی به اسم مجید رو ندیده بودم(sm70)
یکی اومد اونجا گفت منم طرف شمام(sm2)گفتم شوما؟ یوزرشو داد اومدم دیدم کلا 200 تا ارسال داشت (sm30)
(sm2)نقل قول: