(sm134) از اون پست ها کم میذاری صالح (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm134) از اون پست ها کم میذاری صالح (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز تو کلاس یه دختره غلط گیر میخواست صادق، یکی از بچه ها گفت من دارم اونم چه غلط گیری! فقط بعد کلاس بهت میدم.
بعد میگه با این غلط گیرای معمولی هیچ فرقی نداره، مثل همن و باید اونو بالا پایین کنی (sm2) تا مایع داخلش بیاد (sm2)
یعنی من جای استاد بودم، مینداختمش بیرون، ولی این خودشم میخندید (sm2)
عاشق و در به درم
تویی قرص قمرم
(sm4)
استاد سبیل
من که بهنام سبیل گوش نمیکنم (sm59) ولی هرجا میری، یکی آهنگای این و یکی هم آهنگای اون پسره ابراهیم زاده در حال پخشه (sm25)
نه، چند ساله داره تو موسیقی فعالیت میکنه و همین یکسال دو سال کاراش داره با مجوز پخش میشه.نقل قول:
(sm172)
گذشته با این که گذشته ولی نمرده و همیشه زندست، این آیندست که مرده
این مختص مردم ماست (sm81)
علی و صادق پست های اینو ببینین سرتون گرم شه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره هیچی نگفت؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)