ای جانم فردا سیاه مزگی
پنیر محلی بزنیم تو رگ
(sm110)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای جانم فردا سیاه مزگی
پنیر محلی بزنیم تو رگ
(sm110)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) طبیعتش عالیه کسی اومد گیلان حتما بره
چندسال پیش بالاتر از اینجا رفته بودم عروسی..(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار جاده صندلی گذاشته بودن خیلی سرو ساده و صمیمی .رقصیدنم نوبتی بودم اول خانوما بعد اقایون...(sm70)
جالبش این بود که همه زنا و دخترا با روسری و حجاب کامل می رقصیدن(sm30) ماهم مثلا خوشتیپ کرده بودیم از رشت ب اقا دوماد که همکلاسی دانشگاه بود افتخار دادیم رفتیم حسابی تحویلمون گرفتن و دخترا امار می دادن اما ما نمی دادیم(sm51)..ی جوری ما رو نگا می کردن مردم باورمون شده بودم آدم حسابی هستیم(sm120)
مردمان خیلی با محبت و باصفایی داره اسم روستاش خاطر نیس..(sm50)
ضمنا سیامزگی کوفتت بشه(sm128)
پلیس راه فومنات بودم هرروز کارمون سیامزگی و گوجه و خیار بود(sm98)
یادش ب ک ر(sm3)
باشه اومدم گیلان حتما می رم گیله مرد(sm30)(sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگی نباید اینجور بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخه نصف سایت رشتیه
(sm2)یکی از همونا رو میگرفتی
اینقد افسردگی وشکلک سیگار نمیذاشتی
سر 250 گرم خودمو ب گا می دادم(sm81)نقل قول:
من تا قبل سربازی فقط پنیر سفید کارخونه ای میخوردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو سربازی یک در میان لیقوان و سیاهمزگی میزدیم(sm120)
یادش به ک ر تکیه کلام منه تو نگو(sm35)(sm2)
(sm2)دیر یا زود می دینقل قول:
حاضرم بدم اما ندم (sm25) ( جمله فلسفی بود) (sm50)نقل قول: