این کس عمه چی میکه این وسط(sm2) بیا برو کمشو داریم میخندیم خفه قون بیکیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کس عمه چی میکه این وسط(sm2) بیا برو کمشو داریم میخندیم خفه قون بیکیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورت چیه؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تاپیک کوه رفتنش با خونواده رو من یادمه ......(sm70)به خاطر خدمت رسانی به شما کاربران عزیز 2 ساله کوه نرفته بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسالُ؟ که زدم فهمیدم چی می خوای بگی(sm2)هنوزم نفهمیدم اون شب ما رُ بخشیدی یا نه(sm2)نقل قول:
اونی که گفتم بره دوره اول انقراضه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها پسر خالش بود نامه نوشته بود؟(sm2)
یک سال بعد تورهای آنتالیا و دوبی شروع شد و عکسهای خاک بر سری (sm2)نقل قول:
ها همون(sm120)نقل قول:
یه تاپیک هم زد براش از تهران ضبط 206 بفرسیم(sm2)
بزرگترین خاطرات نتم تو پورت خلاصه میشه (sm30)نقل قول:
فردا صبح اومدم دیدم 10-12 تا پخ اومده فکر کردم آمریکا حمله کرده (sm30)
پورت چیه ؟! (sm98)(sm30)نقل قول: