(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
علی سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لپ تاپ dell دارم گرافیکش اینتل هست مدلش نوشته Intel HD Graphics (Core i5)
خود سایت دل و قلوه آخرین آپدیتش رو واسه ویندوز 8 گذاشته و تاریخش هم مال 2013 هست میتونی یه زحمتی بکشی ببینی از سایت خود اینتل ورژن جدیدش اومده یا نه؟ (خودم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم)
(sm127)
سلام داش صادق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر، خوبم (sm19)
تو خوبی؟
ببین صادق، نرم افزار cpu-z رو نصب کن و از سربرگ های سی پی یو و گرافیک، عکس بگیر و بفرست، تا مدل و نسلش رو بدونم...
یک چیزی را میدونستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت منم خوبم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوگو تبلیغات موزیک ویدئو طراحش خودم بودم + طراحی امضانقل قول:
خداروشکر، ایشاالله همیشه خوب باشی (sm176)نقل قول:
نگاه کردم صادق، این که فقط تا ویندوز 7 منتشر کرده (sm120)
اینو ببین: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین ورژن، سال 2013 منتشر شده صادق.