(sm98)به خدا کار پرزه به قرآن کار پرزه نمیخواد بذاره رونالدو نفس بکشه
میخواد بگه هر چی شدی و گرفتی کار من بوده حالا هم عشقم میکشه مودریچ رو برنده میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)به خدا کار پرزه به قرآن کار پرزه نمیخواد بذاره رونالدو نفس بکشه
میخواد بگه هر چی شدی و گرفتی کار من بوده حالا هم عشقم میکشه مودریچ رو برنده میکنم
به عنوان یه رئالی تناقض بزرگیه این حرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو همیشه یادت باشه دیکتاتورها حد و مرز نمیشناسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز یه دیکتاتور بزرگه و هر ستاره ای جز خودش رو خفه کرده در تاریخ رئال
کامنت ها جالبن :
حتی عمه منم بعد برگردون رونالدو پشماش ریخت،واقعا چرا فیفا داره هر سال خودشو خرابتر میکنه؟خوشحالم فرانس فوتبال جایزشو از فیفا جدا کرد،شرم بر فیفا
امسالم رقابت اصلی توپ طلا بین کریس و مسیه،خوش دارم با اقتدار توپ طلا ببرن و نرن مراسم تا فیفا باشه از این گوه خوریا نکنه
---------------------------------------------------------
تو سالی که دو تا از بهترین برگردونای تاریخ زده شد جایزه رو دادن به گلی از صلاح که بهترین گل خودشم نبود حتی :/
---------------------------------------
بدبخت آرین روبن که هزارتا اینطوری زده اونم از راه دورتر
منظور من این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور من معنی جمله ای که گفتی بود اگه حرفی که زدی رو قبول داری یعنی تو مراسم قبلی و بردن های رونالدو هم شک وجود داره که پرز دخالت کرده که ببره یا نبره
اگه قبول نداری پس اعتراض به انتخاب الان صلاح هم بی معناست دیگه
ما بارساییا پرز رو خیلی بهتر از رئالیا میشناسیم(sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بله به نظرم درسته این جملهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این به معنی پاک بودن همه جوایز مسی نیس
رئال و بارسا در مجموع یکی از یکی بدترن در این موارد
(sm120)
اشنایدر باید میبرد اینیستا ریبری ...
این سالها حق خیلیا خورده شد فقط به خاطر رقابت جنجالی مسی رونالدو که پول توش بود
مردم انتخاب کردن گل صلاحنقل قول: