واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد در صد ..(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر تیمی که وحید کچل ملودی سازشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون تیپ مسخرش و گیتار مسخره تر ملودی میزنه برا ما میزاره اینستاگرام
تو که انقد پیگیری میکنی مطالبی که من تایپ کردم چشماتو باز کن و ببین که چقدر گفتم شادمهر هر چی بری عقب تر آثارش بهتر هستن و کارای ایرانش دیگه تکرار نمیشه من کجا از میلاد هاشمی طرفداری کردم؟ خواهشا حرف از دهنت بزن اون موقع که من طرفدار شادمهر بودم تو به دنیا نیومده بودی . من طرفدارش بودم و هستم حتی تو این روزایی که اینهمه انتقاده شادمهر با دی جی فسنقری هم کار کنه چون طرفدارشم بازم دنبالش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم عاشقترین فرهاد جواهر کلام با آهنگسازی شادمهر و تنظیم شادمهر و پدرام کشتکار و عماد نکویی .. یادش بخیر
خیلی قدیمیه فکر کنم مال سال 79 ..
اینم یکی از ترک های البوم
لینک دانلود :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بیخیال این تیم ارزش اینو ندارن کسی از کسی ناراحت بشه
خودتون مهمتر از این تیم هستید(sm127)
مسعود جان بهتره من حرفی نزنم دوستان پیش خودشون باز حرف درست نکنن اصلا من هر خبری دادم تا حالا از خودم ساختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پنجره عاشقی مسعود خادمنقل قول:
فانوس، مذاب جاده
یکی از یکی فوق العاده تر
مذاب یه اهنگ کاملا شادمهری
نه آخه فربد خود تو اوایل منو جور دیگه میشناختی کم کم آشنا شدیم ولی این آقا از خودش قصه درست میکنهنقل قول:
دیگه الان آسمون بریم زمین بیاییم آلبومه میاد با همین عوامل ایشالا بعد از تصویر همون چیزی میشه که همه میخاییم ولی این آلبوم همینه دیگه
باشه خوب کاری میکنی دنبال میکنی .. موفق و سلامت باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم که همکاری دی جی فسنقری با شادمهر رو دنبال کنم چون دوست ندارم دونفر که آهنگسازی و تنظیم بلدن بتونن به کارای شادمهر ایراد فنی وارد کنن و اصلا دوست ندارم نزولش رو ببینم و بگم چی بود و چی شد ..... میخوام همیشه رو به صعود باشه چون واقعا با آهنگاش خیلی خاطره دارم و برام خاطره سازی کرده .. وقتی آهنگهای آلبوم مسافر رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه .. من فقط موفقیتش رو میخوام نه صرفا پرکار بودنش رو ... حالا شما فقط میخوای آهنگاشو فقط بشنوی حالا هر چی که هست حتی یه توپ دارم قل قلیه و به سلیقتون احترام میزارم و فقط تنها خواهش اینه که شمام به سلیقه ماها که نمیتونم ضعیف شدنش رو ببینیم احترام بزاری(sm10)
من پارسال هم گفتم اینقد گیر به احسان ندید اینقد گفتن تا اهنگ غرور شد تیکه کلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این همه اصرار برای ترک لیست برای چیه؟ چه دردی دوا میکنه؟
مهم اینه همه میدونیم موزیک خود شادمهر یه چیز دیگه س
هم شما هم ناصر طرفدارید مثل بقیه هم جز همون صدای شادمهر هیچ سودی تو جیبتون نمیره
من میگم حالا که همدیگه رو میشناسیم اصلا و ابدا ارزش ناراحت کردن همدیگه رو نداره
اینطوری باشه سلیقه ی خود شادمهر یه توپ دارم قلقلیه س که اومده پست گذاشته گفته واسه آلبوم تصویر زحمات زیادی کشیده شده دیگه . بحث سلیقه دیگه نمیگنجه کسایی که منو میشناسن میدونن شادمهر مورد علاقه ی من چه شادمهریه اینکه که گفتم حمایت میکنم منظور احترام به تصمیماتشه نه خروجی آثارشنقل قول:
من خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم به قول تو ترک لیست دردی رو دوا نمیکنه تازه اسم 6 تا از کارام که مشخصه . منم امیدوارم شادمهر به خودش بیاد اگه خودش بخاد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره که بخاد کار بدهنقل قول:
حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میدهنقل قول:
ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه .. (sm120)
به هر حال ممنون که هستی (sm10)
ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست (sm127)
نقل قول:
من دیگه بحثی ندارم .. شاید اصلا اینجا نباید شادمهر رو نقد کرد .. وقتی تو اینستا یه نقد محترمانه و مودبانه میکنی و بلاک میشی دیگه چه انتظاری میشه از اینجور جاها داشت .. به هر حال خوشحالم یه آدم هم سلیقه تو این جمع پیدا کردم .. پایدار باشی داداش (sm10)
از قبل البوم طرفدار و حالم عوض میشه اینجامنقل قول:
اینو واقعا میگم از لحاظ اخلاق و خوبی بچه های فروم الان بهترین دوره س
همه همیشه محترم بودن اما هیچ وقت مثل الان نبوده
چرا اتفاقا حرفات همیشه قشنگه حداقل برای مننقل قول:
نقد کن حرف بزن
تاختن به تجربه گران رو هم بده دست من(sm59)
در اینکه خودش نمیخواد شکی نیستنقل قول:
ولی باور کن اگه همه به به کنیم تنبل ترم میشه
بیایم همه به آهنگی مثل قلب من به به کنیم
با خودش نمیگه بزار همین فرمون جلو برم؟
یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حزفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تونقل قول:
یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حرفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تونقل قول:
نقل قول:
من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم (sm25)
من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...
چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم
اوکی .. اگه اشتباه از منه ببخشید (sm10)نقل قول:
گلیم باف که برای رضایت طرفدارا کار نمیکنه داره از این راه پول درمیارهنقل قول:
حرفای ما هم مانع کسب میشه
پس دلیل بلاک شدن خیلی ساده س
به نظر من شادمهر اصن تو فاز این نیست ببینه کی آهنگساز خوبیه کی تنظیم کننده خوبیه الان که بره دنبال اونا، اصن حوصله این کارا رو نداره... ببخشید ولی خودمونی بگم در حال حاضر گُشاد شده خودشم نمیخواد کار بسازه(sm120) ولی دقیقا حرف منم همینه که آخر گفتی... اگه فرشباف برای طرفدار و وجه هنری شادمهر ارزش قائله باید دو تا آدم درست حسابی به شادمهر معرفی کنه، نه اینکه رفقای خودشو تو این بی انگیزگیِ(از نظر موسیقی) شادمهر بفرسته جلو! شادمهرم که الان بی حوصله و درگیر خانواده ، بگه جهنم همینا خوبه! البته از این هم نگذریم احتمال خیلی زیاد هیچکدوم از افراد این تیم ریالی از شادمهر بابت شعر و آهنگ و تنظیم نمیگیرن! پس چی از این بهتر واسه شادمهر که با کمترین خرج آهنگ و آلبوم بده(sm128)نقل قول:
اهنگ جدید یوسف بهراد
بهونه
ملودی: پویان
تنظیم: هاشمی
ترانه: محرابی
فدات داداش... ب قول فربد این چیزا ارزش اینو نداره ک همدیگرو ناراحت کنیم...چ بخوایم چ نخوایم آلبوم تصویر با همکاری این گروه بیرون میاد و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم پس بهتره الکی اعصاب خودمونو خورد نکنیمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm198) خخخخ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ همیشه بهم آرامش میدهنقل قول:
فدات داداش گلمنقل قول:
همیشه کنارمون باش (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
منم دوسِت دارم عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی سلیقس ...
همه ی شاعرا و تنظیم کننده ها دوست دارن با شادمهر کار کنن ... کسی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! فقط یه مشکل بزرگ وجود داره اونم اینه که یه واسطه باعث همکاری بشه ... فعلاً این واسطه فرشباف هستش و نتیجشم داریم میبینیم ... خیلی دوست دارم شادمهر با روزبه و افکاری یه آهنگ بده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردمنقل قول:
مهم اینه که من اولین نفری بودم که به محض اطلاع از نقشه ی شوم فرشباف برای شادمهر ، به قول معروف پته استاد رو بر روی آب ریختم و افشاگری نمودم (sm2)طوری که جناب استاد ، نوچه اش را روانه تاپیک نموده و شروع به فحاشی با فحش های سوسولی نمودند (sm2)
کلاً سابقه پیش گویی های بنده در اینجا مشخصه و کلاً همه سابقه دارن (sm2)
خب دوستان میگن شادمهر دوست نداره با افراد شناخته شده همکاری داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اینکه خوب واسه یه بارم شده بی واسطه با افراد دیگه همکاری کنه
یعنی واقعا نمیتونه و فقط فرشباف میتونه باعث این همکاری ها باشه ؟
ما بارها در همین تاپیک اعلام کردیم که کارهای قبل از رفتن شادمهر رو بیشتر از حتی اونهایی که بعد رفتنش پخش کرد دوست داریم و هیچکس نیست که نخواد خودش دوباره مثل گذشته خالق آثارش باشه
و چون میگیم الان خودش اینجوری میخواد دوستان ما رو به این متهم میکنن که طرفدار آقای فرشباف و عواملش هستیم
بارها گفتم شما اینهمه انتقاد کردید چه نتیجه ای داد ؟
جز اینکه خودتون محترمانه انتقاد کردید و به قول خودتون بلاکتون کرده
و اینکه دوستان می فرمایند به به و چه چه گفتن های شما باعث این شده که این همکاری ادامه پیدا کنه
خب دوست عزیز مگه طرفداران شادمهر فقط من و شمایی که اینجا هستیم و فقط چون ما مشتاقیم خودش کار کنه دیگه حالا هر کی از کاراش تعریف کرد ضد شادمهر هست و از عوامل آقای فرشباف هست ؟
شما که میفرمایید سلیقه ست چرا به نظر اون افرادی که شادمهر رو با همین کارهای ضعیف هم دوست دارند احترام نمیذارید ؟
بله منم این کارها رو قبول ندارم البته نه همه رو بلکه اکثریت کارها رو
اما بازم میگم وقتی خودش این راه رو در پیش گرفته
من و شما طرفداری که طرفدارشیم آیا فقط با انتقاد کردن و گلیم باف گلیم باف گفتن میتونیم شرایط رو تغییر بدیم ؟
اگه اینطور تغییر میکنه همین راه رو ادامه بدید
امیدوارم موفق باشید
یه چیز مهم اینه که کسی پیش قدم نمیشه که مثلاً با شادمهر ارتباط برقرار کنه و کار بهش بده ... الان تو این آشفته بازار موسیقی ، همدیگه رو قبول ندارن و کسر شان میدونن که پیش قدم بشن ... از اونور شادمهر و بقیه خواننده های لس آنجلسی یه کلمه رو خیلی دوست دارن : مجانی !! خوب معلومه یکی مثه فرشباف میاد سفره پهن میکنه با چار تا آدم بیسواد مثه خودش و سوء استفاده میکنه ... شادمهرم خوب بدش نمیاد ینی هر خواننده دیگه ای هم بود بدش نمیومد که یکی بیاد کل کار رو جلو ببره و خودش به فکر کنسرت و پول باشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه به فرشباف هم ایراد گرفت ! خوب منم بودم دوست داشتم رفیقام رو بیارم حالشو ببرن ... البته خوب دیدیم که چه بلایی سر ایوبی و کسائیان و ... اومد ! مافیا همینه کاریش نمیشه کرد حالا حالاها ادامه داره ...
نمیشه نشست دست رو دست گذاشت بگیم خوب شادمهر خودش انتخاب کرده دوست داره با این گروه کار کنه آی نمیدونم شادمهر بهتر تشخیص میده و ... ! حالا از ما که گذشته ولی یه هواداری که با شادمهر و آهنگاش حال میکنه ، نمیتونه انتقاد کنه ؟! ینی از ترس بلاک شدن ، همه باید به به کنن ؟! اگه اینطوریه چرا صفحه داره شادمهر ؟ خوب بده به نوچه های فرشباف خلاص !!
آلبوم تجربه کن اومد بیانیه دادن که یه عده اسمشون طرفداره بخیل هستن نمیدونم چه و چه ! سواد که ندارن هیچ ،تحمل انتقاد که ندارن هیچ ، فهم و شعور هم ندارن !! بعد هم میگن زمستان میره و ... :))
حالا هم که استراتژی عوض شده و پای فک و فامیل باز شده به آی تیم شادمهر ...
تحمل انتقاد داشته باشن بلاک نکنن ، اونوقت معلوم میشه چند نفر از این شرایط راضی هستن !