(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
اقا پیمان تابت چی شد؟(sm120)
دیگه نمیذاری
گور بابای نشئگی بعد از التماس (sm50)
...(sm50)...(sm118)...(sm74)...(sm50)...(sm81)...( sm173)...(sm118)...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 سال پیش . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm81)
دوستان از پشت میآیند و خنجر میزنند
حق من زخم است ؛ چون با دوست ، دشمن نیستم
راضیم کردی که تنهایی برایم بهتر است
ظاهرا راضی شدم اما عمیقاً نیستم
خستهام از روزها ، آغوش وا کن ای ... !
باید امضا کرد جایی را ؟ بیا ... من نیستم ... (sm50)
ای جانم...عکس مال چه زمانیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دقیق نمی دونم .
من از صفحه یِ اینستا گرامِ طرف دارایِ نام جو برش داشتم .
فکر کنم مالِ 4 یا 5 سالِ پیش باشه .
ما موندیم تو همون اتاقا ، با همون موزیکا ، صحبت در موردِ تام ویس و فرانک زاپا . . . (sm50)
لینک های فرانک زاپا رو رسول ردیف کرده . . . (sm19)
ليلى
(sm50)
به به داداش ميثم(sm127)
خراب مرامتم رفیق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق یوزرت بایگانی قلبمون شده (sm127)
میثم ، کسی که گام هایش استوار است . . . (sm19)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم(sm10)
جان جفتمون اومدم بنويسم جاى میثم خاليه ،ديدم اومدى، حسابى خوشحال شدم
موندگار باشى هميشه(sm19)
بچّه ها یه سوال در موردِ تاریخِ انتشارِ آلبوم های قدیمی یِ ایرانی :
مثلاً تاریخی که روی جلدِ آلبومِ فربادِ زیرِ آبِ داریوش زده 1990 مالِ سالی یِ که سی دی چاپ شده !؟
تاریخِ انتشارِ اولیه یِ آلبوم رو از کجا میشه دقیق در آورد !؟
ویکی پدیا دقیق نیست ، هست !؟
آلبوم هایِ خارجی یِ 60 سال پیش حتّی روزِ انتشار شون هم دقیق مشخصّه . . . (sm172)
چند وقتی یِ رویِ تاریخ خیلی حسّاس شدم . . . (sm74)
چند شب پیش نشستم سال و ماهِ انتشارِ آلبوم های شجریانِ پدر رو تا حدودی دقیق در آوردم و رویِ پوشه شون نوشتم (sm50)
آلبومِ همایون مثنوی ، آذر ماهِ 1363 . . . (sm81)
آلبومِ عشق داند ، اسفند ماهِ 1359 . . . (sm50)
حساسيت خوب و بجايى دارى صابر، کمپانى ها که گوسفندى واسه خودش منتشر مى کردن، درباره بانو هايده خيلى حساسم و کنجکاو که بدونم دقيقا تاريخ اجرا ها کى بوده و وى کى پديا هم مرجع دقيقى نیست
شیرت توی این مملکتِ عسلامی که همه چی رو از معنا تُهی کرده . . . حتّی تاریخ . . . (sm3)
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میثم عزیز. (sm10)
داداش رسول خیلی مخلصیم رفیق (sm127)(sm10)
سلام میثم جان خوبی(sm10)
(sm50)
سلام سهندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
این ترک اصلی با سه تا میکس بود که البته میکس اسپانگلیش هم بود ولی اونی که من میگم ویدئوش بالای 5 دقیقه هستش
.. ویدئوش رو دارم البته با کیفیت 240 و 700 .. دنبال mp3 بودم برای ماشین ..
- (sm50)
بابا اسی تو یو توب مث چی ریخته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل سایه ی تو
تو واسه من مثل نفس ... (sm50)
ببین این مدل آلبومها تاریخ انتشار آهنگاشون یکی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد فریاد زیر آب که مثال زدی سال انتشارش 56 هستش. ولی برادر جان و عشق من برای فیلم علفهای هرز سال 55 ساخته شده.نفرین نامه هم سال 55 اجرا شده. اجازه و فریادم که برای فیلم فریاد زیر آب سیروس الوند تو سال 56 ساخته شده. قلندر و به خود رسیدن هم بدون شک 56 هستن که به خود رسیدن به عنوان عاشقانه ترین ترانه سال 56 انتخاب شد. در مورد خورشید خانوم و از تو با کمی تردید میتونم بگم اوناهم 56 هستن. حالا اگه بخوام در مورد سال 2000 بگم خیلی پیچیده میشه. چون آهنگ داره از سال 50 تا 58 ولی کاست گلایه ها سال 1978 یعنی زمستان 56 منتشر شده:سال دوهزار،سقوط،داد از این دل،گلایه
خونه و رهگذر عمر 52
بن بست 53
تنگه غروبه 50
شهرغم 51
وطن 58
ویکی پدیا بعضیارو درست زده ولی اشتباهم داره.
نقل قول:
(sm54)
نقل قول:
آره به نظرِ منم وی کی پدیا اون قدر ها هم سس شعر نیست !
چون بلا خره بعضی از همین طرف دارایِ 2 آتیشه این صفحه های وی کی پدیا رو درست می کنن
و ادیت می کنن .
اگه یه مرجعِ درست و درمون مثله وب سایتِ کمپانی ها یا سایتِ شخصی یِ خواننده ها و آهنگ سازا
شاعرا بود که تا حدودی تاریخ ها رو درست می نوشتن خیلی خوب می شد .
نقل قول:
یعنی سهند خیلی از آهنگ های قبل از عنقلاب روی صفحه یِ گرامافون 2 تا 2 تا منتشر می شدن !؟
بعدش که نوار کاست باب شد کمپانی ها اومدن همون آهنگا رو 6 تا 6 تا منتشر کردن !؟
بعداً هم نوبتِ سی دی شد و 12 تا 12 تا !!!