تگ کردن واس شما هم سخته و اکثر موارد باید ویرایش کنین درستش کنین یا فقط برا من؟(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
تگ کردن واس شما هم سخته و اکثر موارد باید ویرایش کنین درستش کنین یا فقط برا من؟(sm178)
(sm178)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستای گلم از آواتارم راضی هستین دلتونو می بره یا تنوع بدم (sm128)
پاسخگو باشید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایید (sm11)
(sm11)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن خیلی خوبه (sm222) فک میکنم با دوست دخترم دارم حرف میزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته برا من(sm120)نقل قول:
شروع کنیم ؟ (sm2) (sm151)نقل قول:
لیلا لیلا لیلا ابرو کمونی لیلا
لیلا لیلا لیلا شیرین زبونی لیلا
سیاه چشمون چرا نامهربونی لیلا
هنوزم عاشق و دل نگرونوم لیلا
(sm137)