یکی تفسیرهای شعر آلبوم امیر بی گزند رو بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی تفسیرهای شعر آلبوم امیر بی گزند رو بزاره
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخيا جاكشي كرده (sm2)
چی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیسواد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خاک تو سرت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم کوروش یغمایی
گریه نکن یار ، رسیده قطار ... (sm50)
خواستم تنظیم کنم پیش فرض همین جوریه (sm120)
فهمید افغانی به خاطر همونه (sm120)
- (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیبیلهای شهرام (sm120)
خیلی ناز تشریف داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
مکن مکن که کار ما کشد به رسوایی (sm2)نقل قول:
چشم که می بستی رو بی پناهی من (sm81)
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی (sm2)نقل قول:
دوستان کسی میدونه افتتاحیه یورو 2016 از کدوم شبکه و چه ساعتی پخش میشه؟
امشب فکر کنم بعد از اخبار ساعت 10 شبکه سه نوشون میده
نقل قول:
(sm2)شبکه سه رو میخام چیکار منظورم کانالای ماهواره بود
حرامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنقَـدَر بدبختی ام
در دوری از تـو کامل است
می روم
مهمــان ِ احسان ِ علیخانی شوم ...
بده بده که چه آوردی به تحفه مرا (sm51)نقل قول:
(sm2)
دوستان متن ترانه های البوم رو به صورت گرافیکی نوشتم و فایل PDF کردم
دوست داشتید دانلود کنید داشته باشید ... با تشکر از سجاد : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاق و شاه مقصود رو هر کی بشنوه بفهمه روانی میشه برای رفعشم 2 تا تراک آرامبخش تزریق کرده تو آلبوم (sm2)
عادل روحنواز به خصوص حسین صفا شاهکار کرده واقعا دمشون گرم (sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm1) (sm88)
لینک دانلودش کجاست ؟
جام می و خون دل هر یک به کسی دادندنقل قول:
در دایره قسمت اوضاع چنین باشد ...
میگف جاهل که بودم عمر عزیزم هدر شد .. (sm50)
لینک دانلود کو(sm70)
میگــــــــــــــــــــــ ــف ..
گریه کرده ..
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که دیدم از 22:30 شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال کارتی دسترسی داری؟
دخیل می بستم به دسگیره در (sm172)
من اولش فقط تو سوراخ آخرین اوتوبوس کردم خودمو ..
الانم شاه مقصود ..
کم کم آماده میشیم برای تریاق ..