یه سریشو فقط باید شانسی زد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سریشو فقط باید شانسی زد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
شب در چشمان من است
به سیاهی چشمهایم نگاه کن
روز در چشمان من است
به سفیدی چشمهایم نگاه کن
شب و روز در چشمان من است
به چشمهای من نگاه کن
چشم اگر فرو بندم
جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت ...
تموم شد (sm120)
سر بهترین طراحی لباس عجله کردم اشتباه شد هر چی کردم نشد ویرایش (sm178)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روباه
یک تلهفیلم سفارشی آماتور مضحک ما قبل بد و ماقبل نقد.
طعم شیرین خیال
یک سخنرانی فیلم شده – نه حتی تلهفیلم – زیست محیطی سفارشی با یک ساعت اضافی. طعم شیرین خیال بود یا طعم تلخ کابوس؟ شبهکابوس ارادی و شعاری ویژه بزرگسالان عقب نگه داشته شده.
مزار شریف
فیلمی سفارشی – سیاسی اما مفلوک که از پس هیچچیز برنمیآید. گویی فیلم، در اواسط دهه 60 قبل از دکل ساخته شده. و علت ساختنش هم تا به آخر ناروشن میماند. پیام سیاسی فیلم این است؟ طالبان افغانستان خوبند و طالبان پاکستان بد؟ درست فهمیدیم؟
(sm120)
(sm120)
احمد کجاست؟(sm50)
زیر نویس والکینگ دد اومده ۷۲۰ ؟
مسابقه ای که در اون بند شورت داور درازه
حرفای مربی ی رازه
و داور کنارشم نازه
نمیتونه با نتیجه ای بهتر از تساوی به پایان برسه
دیوانست این فردوسی پور(sm120)
(sm98)
(sm50)
(sm27)
(sm27)
صبح بخیر (sm10)
htcرو دیده نمیدونم طرف چی بهش نشون داده خودش که میگه همون مدل بوده 510 اما قیمتش خیلی با دیجی فرق میکرده 520 تومن ! دیجی زده 620 چجوریه
دیجی گرون شده ولی گارانتیش ..اصلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یادم نیس میپرسم البته تو سایتم ننوشته چن سالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر گارانتی اینقد اختلاف قیمته ؟!
(sm120)میگه ال جیه که خیلی مسخره بوده این htcکیفیت ساختش دلشو برده
آره ...تو مملکت ما گارانتی فایده نداره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال جی خیلی خوبه ..خیلی ..نقل قول:
کامران رسول زاده آلبومش خیلی خوبه (sm132)
(sm172)اگر گارانتی نداشت بگیره بازم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شانسه منه نه (sm2)نقل قول:
ولی بگو بپرسه طرف گارانتی دارشو داره یا نه ..اگه داره چند و چجوریه گارانتیش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین چه آفی خورده
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
(sm172)
به زودی باز خواهم گشت
امیر بزن (sm120)
بازنشسته به جای حرفه ای
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای اندی به نام پریا خانوم ...| Exclusive |(sm120)
و تو چه می دانی که در یه روز بارانی در رومانی ( قافیه رو حال کن (sm120) ) گوش جان سپردن به شاهکار استاد اندی چه مزه ای دارد (sm120)
فعلاً (sm27)
من اومدم یر به یر شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستگاه سونوگرافی ندارم (sm120)نقل قول:
چه خبر ؟
اوضاع بر وفق مراد هست انشالله ؟ (sm120)
هاست درست شد ؟(sm120)
جای بسی شُکر داره (sm120)نقل قول:
نقل قول:
واقعا اين اتفاق افتاده ؟ (sm25)
هنوز هم عسلام (sm3) ؟؟(sm2)(sm2)
عنسار هزب الله نیاز به هیچ مجوزی نداره (sm3) میریزن همه رو میگیرن نامردا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه يكي كم بود شدن 2 تا . الي هم اضافه شده به عسلام رو آورده (sm3)(sm2)
(sm2) از شیخُ الرئیس ابو الی سینا بعید بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كي از دستشون راحت ميشيم (sm25)فكر كنم به عمر من ديگه قد نده (sm172)