شاید اینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید اینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)نقل قول:
یاد مملکت فخیمهی خودمون میوفتم! هر کی انتقاد کنه و به به نکنه بلاک میشه تو زندون(sm120)نقل قول:
خب تمامی صفحات شادمهر میگن توسط افراد دیگه ای غیر از خود شادمهر بروزرسانی و اداره میشهنقل قول:
خب وقتی نخواد انتقادی بشنون و انتقادی رو انتقال بدن به شادمهر
نتیجه ش همون بلاک شدنه
اما خب شما میگی خود شادمهر این اوضاع رو میخواد (کامنت قبلی شما) پس این انتقادها هم کارساز نیست
تو همون کشورهایی که به اصطلاح آزادی بیان دارن هم آزادی بیان معنی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فرض اینکه اونجام کم و بیش نداشته باشن، اینجا که کلا از بیخ نیست...(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm72)
شادمهر فقط به خاطر غرورشه که از روزبه یا افکاری کا نمیگیره میترسه ملت بگن به لطف ترانه و ملودی خوب اونا کارش گل کرده واسه
همین میره با اینا که پایین ترن کار میکنه که به واسطه ی همکاری با شادمهر اونا گنده بشن
در کل 2 حالت وجود داره یا وحید پویان کارش خوبه که شادمهر تاییدش کرده و باهاش کار میکنه
یا اینکه خود شادمهر زیاد سرش نمیشه که داره از پویان کار میگیره
به هر حال یه جای کار میلنگه
(sm54)
سرش میشه ولی راحت طلب شده و موزیک اولویت اولش نیست در حال حاضر... عده ای هم از این وضعیت دارن سو استفاده میکنن! کاری هم که از پویان میگیره شک نکن مجانیه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داره دست به ویولون میشه... امیدوارم ادامه داشته باشه و به خلق موزیک های زیبا ختم بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب پس بازم اشتباه میکنه که به خاطر مجانی بودن ملودیها داره به کارنامه ی خودش لطمه میزنه. ولی من میگم خودشم احتمالا به پویان در ساخت این ملودیها خیلی کمک میکنه ولی میزنه کل کارو به اسم پویاننقل قول:
منظورم اینستا بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتقاد کارساز هم نباشه باید گفته بشه تا مافیایی که شادمهر رو مصادره کرده فک نکنه هوادار چیزی نمی فهمه و بیانیه نده که همه بخیل و حسود هستن ...
چی بگم والا.. معلوم نیست چی به چیه اصن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال تلاش میشه همه چیز گردن شادمهر انداخته بشه (sm120)
اینا را ولش کن...پس سورپرایزی ک گفتی چی شد؟؟(sm51)نقل قول:
باید خودشون بگن همین روزا چون همه چی آمادس و مثه آلبوم قبلی میکس و مستر آلبوم ، سه روز قبل انتشار آلبوم تموم نشده :)))))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نمیدونم چرا مثه آلبوم قبلی اطلاع رسانی نمیکنن (sm120) شایدم میترسن از جو آلبوم قبلی (sm120)
یاد پارسال افتادم که نوچه فرشباف میگفت خودم الان ازش سوال کردم گفت تازه میکس و مستر آلبوم تموم شده (sm2)(sm2)
(sm185)خاطرات شمال محاله یادم بره (sm2)
هر کسی آزاده هر جوری فکر کنه هنرمند اگه متعهد باشه به کارشتو واسه کارنامه ی هنریش ذره ای ارزش قائل باشه توسط هیچ نیرویی توی چاه نمیره
واسه یه عده تهمت زدن مثل آب خوردنه
چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم
اگه شادمهر قدرت اینو نداره که نذاره فرشباف واسش بدترین تصمیما رو بگیره بهتره زودتر خداحافظی کنه . من اگه شادمهر بودم و فرشباف با اسلجه هم مجبورم میکرد از اشکان خشایی ملودی بگیرم زیر بار این خفت نمیرفتم . اینا هیچکدوم دفاع از فرشباف نیست چون فرشبافم مث خوشزبان میاد و میره ولی شادمهر که از نظر همه خدای موسیقیه چرا باید چنین تصمیماتی بگیره
میخواستمت ولی نموندی پیشم
حتی بمونی عاشقت نمیشم
عجب آهنگ باحالیه (sm54)
شادمهر (sm127)
مدیر فقط خوشزبان
موندن و سوختن و ساختن همه یادگار عشقه
انتقام از تو گرفتن کار من نیست کار عشقه
(sm74)
شادمهر (sm127)
شما در صفحات اجتماعیتان بارها عکسهایی مشترک با «شادمهر عقیلی» منتشر کردهاید. خود شادمهر هم همیشه ارادتاش را به شما و شرکتتان اعلام کرده. مشخصاً رابطه دوستانه و صمیمانهای بین شما و شادمهر در آن سالها بود ولی هرگز هیچ اثری از او در شرکت شما منتشر نشد. چرا؟
شادمهر دوست خوب و یکی از الگوهای موسیقی در آن زمان بود و ما هم احترام خیلی زیادی به هم داشتیم و البته دوستی عمیقی هم بین ما وجود داشت. در بسیاری از آثار ما ساز زده و آهنگسازی کرده. به نظر من شادمهر هم آن زمان و هم الان در موسیقی پاپ، ده سال از همه جلوتر است. او الگوی خیلی از ستارههای حال حاضر موسیقی کشور بوده و هست و سبکهایی که اجرا میکند، همیشه توسط دیگر خوانندهها و ستارههای حال حاضر موسیقی ایران پیروی میشود. همیشه به پنجه هنرمند و رنگ صدای او علاقهمند بوده و هستم. او واقعاً شاهماهی موسیقی پاپ ایران است.
پس دلیل عدم همکاری شما با شادمهر در تولید آثارش در ایران آن زمان چه بود؟
شادمهر آن زمان یک قرارداد 5 ساله سفت و سخت با یک شرکت دیگر داشت که هیچرقمه اجازه همکاری با شرکتهای دیگر را به او نمیداد. این موضوع را برای اولین بار به شما میگویم و بهتر است هواداران شادمهر هم بالاخره اصل موضوع را بدانند که اصلاً یکی از اصلیترین دلایل رفتن شادمهر از ایران، همان قرارداد 5 سالهای بود که با آن شرکت داشت. آن قرارداد دستوپای شادمهر را بسته بود و او هیچ کاری در ایران نمیتوانست انجام دهد. ما با شادمهر فوتبال و استخر و همهجا میرفتیم و دوستی عمیقی داشتیم ولی آن قرارداد اجازه نمیداد همکاری داشته باشیم. در خیلی از آلبومهای ما ساز زده و تنظیم هم کرده. اصلاً آن زمان معروف بود که خیلی از خوانندهها انتشار آلبومشان را عقب میانداختند تا شادمهر از سفر برگردد و موسیقیهایشان را تنظیم کند و بعد آلبومشان را روانه بازار میکردند!
شادمهر چون میخاست حرف حرف خودش باشه خوشزبان رو کنار گذاشت چون خوشزبان خیلی روی شادمهر تسلط داشت حالا نمیدونم چطوریه که از دید هوادارا شخصیت شادمهر بر عکس شده و تحت فرمان مدیرشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این 5 یا 6 تا نظر آخر فقط اومدی از فرشباف دفاع کردی .. (sm70)نقل قول:
بعد من میگم بیشتر از شادمهر هوادار فرشبافی ناراحت میشی (sm120)
اتفاقا خواستم بگم مقصر این وضع که موجب نارضایتی هواداره خودشه برداشت شما غلطه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من جدیدا شادمهر زیاد سرش نمیشه که داره از پویان کار میگیره .. با دومی موافقم ... چون شما طرفداران فرشباف هم دارین میگین که یکی از دلایلی که شادمهر دیگه خودش آهنگ نمیسازه اینه که دیگه نمیتونه بسازه یعنی تو مود موسیقی نیست .. کسی که نتونه دیگه آهنگ بسازه و احساس و سواد آهنگسازیش اینقدر کم شده که دیگه توانایی آهنگ ساختن نداره پس ممکنه تو انتخاب موزیسین اشتباه کنهنقل قول:
حالا هر کسی دوست داره به ما هر لقبی بده ایرادی نداره
خخخخخخ(sm70)نقل قول:
خوب خدا رو شکر جواب منطقی رو دادین اگه خودش موسیقی رو میفهمید تن به کار با پویان و خشایی و امثالش نمیدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دیگه منم دارم همینو میگم .. شما اصرار داری همه تقصیرهارو گردن شادمهر بندازی و فرشباف رو تبرئه کنی .. خوب این یعنی اینکه بیشتر از شادمهر هوادار فرشبافی دیگه .. من نمیگم شادمهر اشتباه نمیکنه و انسانه و هر انسانی جایزالخطاست .. اما من یه ترانه بهش میدم که نوشته شده برگرد عشقم تو بی من نمیتونی بمونی و تو ترانه دیگه ای که بهش میدم نوشته شده تمام قلب من اینجاست باورش اما زمان میخواست و میگم هر کدومو دوست داری انتخاب کن و شادمهر باید بین این دوتا که ضعیفه چطوری خوبه رو انتخاب کنه؟ باید یه ترانه خوب بینشون باشه که شادمهر بتونه بینشون یکی رو انتخاب کنه ..نقل قول:
خب جالبه پس یعنی شما هم قبول دارین وحید پویان کاراش ضعیفه ؟ پس حرفی باقی نمیمونهنقل قول:
من هیچوقت نگفتم پویان آهنگساز قهاریه واسه اسم شادمهر خیلی کوچیکهنقل قول:
ممنون .. پس تقریبا داریم هم نظر میشیم یا بودیم و دچار سوءتفاهم شدیم .. منم نمیگم پویان آهنگساز بدیه و به نظرم تو ایران بین آهنگسازایی که خواننده نیستن جزو خوباست اما به قول شما واسه اسم شادمهر خیلی کوچیکه .. (sm10)نقل قول:
دقیقا اشتباهت اینجاست دیگه چرا یراحی اینا رو نمیخونه ؟ شادنهر کلا تو انتخاب شعر مشکل داره همون وقتا ترانه ی سال درد مونا رو یراحی خوند بعد معروف رو شادمهر برداشت . حالا شما تو هر تایپ که میکنی بگو من طرفدار فرشبافم اصلا مشکلی نیسنقل قول:
دقیقا نظر من همینه ولی نباید زیر بار بره اصلا فرشباف لجن ترین مدیر قبول چرا خودش اشتباه میکنهنقل قول: