هر وقت تری رو میبینم بی اختیار یادی از ایشون میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت تری رو میبینم بی اختیار یادی از ایشون میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیزم لطفا برای شاهرخ پورمیامین عزیز یکی از نوازندگان برجسته گیتارالکتریک کشور که شاهد هنرنماییش در بسیاری از کنسرتها و آلبومهای خوانندگان خوب ایران بودیم و الان در بستر بیماری بسر میبره دعا کنید و انرژیهای مثبتتونو براش بفرستید ایشالا زود زود با سلامتی کامل به زندگی برگرده خیلی سخته هنرمندی رو که سالها روی استیج هنرنمایی کرده حالا تو بستر بیماری ببینیم ایشالا تمام هنرمندان این سرزمین سالم و شاداب باشن و ایشون هم شفا پیدا کنه به امید خدا.
(sm25)
چرت نگو منظور اکبر این بود اگه میرفت سمت زن اشلی کول ,اشلی به کوچیک و بزرگشون رحم نمیکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تفسیر من اینه (sm2)
تو نگفتی متر و معیارمون چی باشه بالاخره؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میدونی با امار مخالفم....ولی باز واسه مقایسه باید به یه چیزی استناد کرد یا نه؟؟ الان من ادعا میکنم هوملس از په په بهتره تو چطور میخوای اینو رد یا اثبات کنی کنی؟؟(sm120)
من اون نظرسنجیو با جاش غلط میدونم چون به نظرم دانته حتی از مارکینیوش نیمکت نشین پی اس یم بدتره اون وقت چون این 3 تا تیم وامدن بالا پس مدافعشون از همه بهترن؟؟
گفتم که من خودم قبول دارم راموس جزو 3 نفر برتر هست ولی بهترین رو باید بررسی کنیم قاطع نمیشه گفت چون حتی امارم ول کنیم باز باید یکی بازی همرو داشته باشه تا نظر بده نه من همه بازیای راموسو دیدم نه تو همه بازیای کیه لینی و تریو دیدی و....(sm120)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا سجاد خوبی آقا ناموسن تو یه چیزی به اینا بگو سرم گرفت درد از ساعت 7 تا الان یه بند دارین بحث فوتبال میکنین خسته نشدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خوبه
بزار آلبوم یگانه و حمید عسگری بیاد اونوقت اینجا کرکر خنده میشه
نه منظورم همونه که سجاد گفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم هست ولی زن اشلی کول و جرارد خیلی خوشگلن بین زنای فوتبالیستا (sm2)نقل قول:
یگانه که مالیده س با اون صدای تخمیش دماغ عملی کل صورتشو دادن جراحی کردن