تگزاس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تگزاس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همه رو ریدم تا الان البته بازی شیلی رو گفتم 3-1 بهش خیلی امیدوارم (sm2)
دیشبم گفتم 2-1
استغفرالله (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل2-2 کرواسی(هنوزم رو حرفم هستم شاید 1-1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا0-1 هلند
کامرون یادم رفت
شیلی3-0
(sm70)
اگر بچه ها پایه بودن نفری 10 تومن میذاشتیم با جایزهنفیس نهایی 100 تومن(با احتساب 10 نفر)(sm70)
این لینک بالا رو واسه داداشم گذاشتم گفت لینک فیلم جن گیر رو واسم بفرست گفتم اس ام اس نمیشه میزارم تو تاپیک موزیکباران بیا نگاه کن (sm2)
(sm30)
من از پیش بینی خاطره خوشی ندارم (sm25)لیگ اروپا رو پیش بینی کردم به همون سبکی که گفتم (sm25)30 تومن رفت تو پاجم (sm25)
بریم بازیو ببینیم(sm70)بعد نماز صب تحلیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-1 شد(sm58)
10 امتیاز میگیرم(sm59)