خوابم برد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوابم برد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
خدا بیامرزدت بانو مهستی... (sm25)
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم... بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم...
من و تو با هميم اما دلامون خيلي دوره
هميشه بين ما ديوار صد رنگ غروره
هر جای دنیایی دلم اونجاست / من کعبمنو دور تو میسازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پشت کردم به همه دنیا / تا رو به تو سجاده بندازم
(sm81)
من میگم اگه میخوندم واسه خاطر دلت بود... تو میگی طلوع من باش خیلی زودـه واسه بدرود...
دريا اولين عشق مرا بردي
دنيا دم به دم مرا تو آزردي
یِ شب که سردم بود
به مادرم گفتم
هوا که سرد ميشه
ياد تو ميُفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طالب آتش بسم ، مشكلی باشه تا تهش هستم
می خونم از ما می دونم حرفام ، می مونن فردا تا هشت نسلم
به همین شاهرگ قسم ک قدم به قدم پایت هستم ، اصلا یه وجب به عقب نمیرم یه کلم حرف دربارش نزن
نمی ترسم اگه گاهی دعاهامون بی اثر ميشه
هميشه لحظه ی آخر خدا نزدیک تر ميشه