برادر شما مسلمونی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برادر شما مسلمونی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدومیت باعث شد وگرنه بازم بازی نمیدادنقل قول:
شاید میخواد متفاوت باشه کارش با ولاسکو بگه من مستقلم
چی؟؟؟ منظور؟؟؟چطور مگه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونی شب قدر کیه!!!گفتم شاید اقلیتی!!!نقل قول:
باریکلا خیلی باهوشی درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیش بگیر نگیر داره مثل فرهاد قائمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بازیش بگیره بالا دست موزرسکی اسپک میزنه(sm120) و اگه نگیره یک تنه تیم رو به فنا میده(sm120)
الان به مسخره گفتی یا جدی؟؟؟نقل قول:
مسخره نکردم!!! شوخی کردم ! من هیچوقت مسخره نمیکنم!!نقل قول:
(sm27)نقل قول:
امروز روز خوبش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوی روسیه از بس افتضاح بود طفلک کواچ رفت بازی داد به عبادی پور