بی شرفا محرومیت غارسا لغو کردن خوب که خرج کردن الان گفتن نه شما محرومین سگ تو این باشگاه کثیف(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی شرفا محرومیت غارسا لغو کردن خوب که خرج کردن الان گفتن نه شما محرومین سگ تو این باشگاه کثیف(sm3)
طبق گفته عمو بلاتر مسی پسر خوبیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو طوری *** مخالفاش گذاشته کخ بدبختا به همین چیزا گیر میدن(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
الان اون چه ربطی به بالایی داشت (sm59)
با اون همه ستاره مقابل اتلتیکو به فنا رفتید (sm59)
غارسا چندبازیه اتلتیکو رو نبرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام خوان گامپر(sm2)
فقط یه غارسایی میتونه بازیکنای گرون رو عامل برد بدونه(sm2)
مودریچ:”رویاهایم با رئال به حقیقت پیوست”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکا مودریچ، هافبک کروات از این که می تواند به بازی در رئال ادامه بدهد و در این تیم مانده است ابراز خرسندی کرد.
مودریچ در ادامه گفت :” می خواهم اعتمادی که باشگاه با ارائه فوتبالی خوب و جنگندگی در این پیراهن به من کرده است را جبران کنم. بازی کردن در رئال بزرگترین افتخار دوران ورزشی من است.”
وی در ادامه گفت :” وقتی به رئال پیوستم همه رویاهایم به حقیقت پیوست. در این دو سال لحظات بی نظیری را دشتم، جامهای زیدی بردم و حرفهای زیادی برای گفتن داشتم. در سالهای آتی این رویا ادامه پیدا خواهد کرد و امیدوارم جامهای زیادی ببرم. ما رئال مادرید هستیم و می خواهیم پیروز شویم.”
وی در مورد بازی با اتلتیکو گفت :” وقتی به این جا آمدم در اولین بازیم با رئال سوپرجام اسپانیا ا بردم. امیدوارم جمعه سوپرجامی دیگر را ببرم. اعتماد به نفس زیادی دارم و می خواهیم از نظر تیمی رشد کنیم. هواداران رئال همیشه محبت زیادی به من داشتند و از حمایت آنها متشکرم.”
بارسا ب من ربطی نداره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن های گرون نه ! بهترین بازیکن های جام جهانی رو گرفتید !! اونوقت استدلالت اینه که .... (sm70)
حالا خوبه شماها جلوی همین اتلتیکو اونم تو خونتون اونم فینال قهوه ای شدید داش گلم (sm70)
نقل قول:
طبق این استدلالت رئال کهکشانی باید 5-6 تا لیگ قهرمانان میگرفت اما حتی یه دونه هم نگرفت
اونوقت تیم در حال ورشکست شدن سال 98-2000-2002 3 بار گرفت
توپ گرده همه جا میچرخه ربطی به بازیکن خوب و بد نداره
غارسایی هستی ولی میترسی بگی(sm2)
اون مورد اخرم که منظورت غارساس دیگه بازی اخر لالیگا و گل گودین(sm120)
اون حذفی زمان مورینیو بود که اگه میگرفتیم جای تعجب داشت چون همه با هم بد بودن تو تیم ما بعدش دسیما گرفتیم و قهوه ایشون کردیم چندبار اتلتیکو رو(sm120)
شما غارساییا که بیشتر از 7 بازیه نبردینش(sm120)
بعدشم تو اگه به بازی دیشب میگی ریدن پس معلومه فوتبال نمیفهمی 90 دیقه تو قوطی بودن سر 1 کرنر گل زدن(sm120)
هنوزم چیزی تموم نشده یه بازی دیگه هست اگه جامم نگیریم مهم نیست چون بی ارزشه فقط از لحاظ اماری بدرد میخوره شما پارسال گرفتین اما بعدش یه جامم نگرفتین(sm2)
نقل قول:
الان موضوع بحث رو چرا میبری سمت لیگ اروپا ! (sm59)
من الان بحثم در مورد بازیتون جلوی اتلتیکو هستش که با اون همه ستاره نتونستید حریف تیم از بین رفته و تازه وارد هاش بشید ! (sm59) اونم تو خونه حالا یقینا بازی برگشت 1 کاریش میکنید و میبرید ! (sm70)
بارسایی نیستم حسین میدونه (sm59) رئال واسه من هم تراز با منچستر یونایتده از لحاظ بد بودن (sm59)
نه دبگه یکم ب اون مخت فشار بیار 2 سال پیش بازی فینال حذفی اتلتیکو قهوه ای تون کرد (sm59)همون مورینیو تیم در و پیکروتون رو تیم کرد و گرنه پخی نبودید قبلش (sm70)
هر چی میخواهی راحبع بارسا بگو ب من ربطی نداره (sm59)
من میذونم شما بازی برگشت رو میبرید ولی نتونستید از پسش بر بیایید .... من بازی رو ندیدم دارم از از روی نتیجه میگم داش گلم (sm70)
همون فینال حذفی هم چیزی جز بدشانسی نبود... تو بازی که سه تا بازیکن، سه توپ به تیر میزنن، چیزی جز بدشانسی نمیشه اسمشُ گذاشت(sm25)... وگرنه مورینیو با تیم دوممون اتلتیکو رو تو خونه خودش برد (sm120)نقل قول:
اگه تیمت غارساست که باید سکوت کنی چون اخرین برد بارسا جلو اتلتیکو رو باید بری تو تاریخ بگردی پیدا کنی چون هیچکس یادش نیست ؟(sm120)نقل قول:
اگه تیمت ارسناله که من دیگه حرفی ندارم چون انگار 14 سال جام نیاوردن روت خیلی فشار اورده کاریش هم نمیشه کرد (sm120)
اول اینکه کسی که بازی رئال رو ندیده نباید الکی بیاد کارشناسی کنه و یه چیزی تراوش کنه و بره حداقل بازی رو میدیدی یا خلاصشو میدیدی بعد میومدی حرف میزدی (sm120)
دوم اینکه ما قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟(sm120)این جملتو میزارم سر اینکه سنت قد نمیده و از سال 2009 نشستی فوتبال میبنی (sm120)وگرنه رئال تو بدترین دورانش هم قهرمان لیگای اسپانیا میشده و یکی از مدعیان یو سی ال بوده ...بگذر از تیم خودت بارسا که قبل از 2005 تعداد جاماش با ستاره سرخ بلگراد برابر بوده (sm120)
دسیمایی شدن انگار رو خیلی ها فشار اورده (sm120)به قول یکی از خواننده های عزیز کشورمون اگه دشمن نداشتم باید به قدرت خودمون شک میکردم (sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ جون دعوا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
14 سال ؟!! (sm2)(sm2) برو اول سرج کن بعد بیا (sm70) جایی که سرچ کرده اشتباه بهت اطلاعات داده ! (sm70)
نمیدونم چرا ارسنال رو وارد بحث کردی ولی مثل اینکه جملات من واست سنگین بوده که پای ارسنال رو کشیدی وسط (sm2)
قبل مورینیو ! هیج پخی نبودید دگ ! (sm70) البته سال اول مورینیو هم همچنین (sm70) __ این دورانی که میگم بعد دلبوسکه هستش (sm59)
تیمتو 2 دستی بچسب پس داش گلم (sm120)
هر چند سال اسطوره هاتون رو دک میکنید بیرون ... اول ... بعد گوتی بعد رائول بعد کاسیاس (sm70)
با کسی که جرات نداره بگه طرفدار ه چه تیمی هست تا من بهش برینم بحثی ندارم (sm120)نقل قول:
قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟باشه(sm120) شما قبل گواردیولا چه عنی بودید که اینقدر بوشو در میارید ؟(sm120)
من نمیدونم تیمی که تعداد گلای خوردش از 4 تیم اول تو 30 دقیقه اول از تعداد گلای خورده ی کل فصل ذرت کاران دشت مغان بیشتره جای بحث وجود داره ؟(sm120)
شما هم برو تیم خودت رو بچسب نمیدونم تیمت چه عنی هست چون هر تیمی باشه باید بیاد جلو رئال و امثالهم لنگ بندازه (sm120)
در ضمن اگه قرار باشه جملات هر طفلی واسه من و امثال من سنگین باشه که باید بریم بدیم (sm120)
اره ما ردندو رو هم فرستادیم بره مورینتس رو هم دادیم رفت ماکلله و هیگی هر چند میدونم ردندو رو نمیشناسی و نهایت یه کاسیاس و با ارفاق یه رائولی یادت باشه (sm120)نقل قول:
این همه اسطوره رو رد کردیم رفت ولی رئال هنوز پابرجاست و پرچم هر روز بالاتر (sm120)
(sm27)
برو از حسین بپرس میگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعده 10 سال رفتید فینال قهرمان شدید نوش جانتان (sm120)
فعلا که بدجوری بخار ازت بلند شده که پای چیزهای غیر مربوط رو ب بحث باز کردی (sm59)
اکسیس تگزاس رو میدم بهت برو فیلمتو بساز داوشم (sm59)
هیگی و ماکله له اسطورتون بود ؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم پخی بودن از نظر تو چیه؟ اگه گرفتن اروپاس که الان با توجه به تعداد جامها٬ تنها تیمی که نمیشه گفت هیچ پخی نیست ماییم... بقیه باید برن غاز بچرونن... اگه کسب عنوان مثل لالیگا و ... است که ما بعد از دل بوسکه با شوستر و کاپلو دو بار لیگا رو گرفتیم... با پیگرینی هم علی رغم این همه مصدومی که روی دستش بود با اختلاف سه امتیاز نایب قهرمان شدیم... اونم به لطف گل آفسایدی زلاتان! اگه همون گل رو داور مردود کرده بود٬ هم امتیاز میشدیم(sm25)... حالا بقیه موارد بماند...
ضمنا چرا میترسی بگی طرفدار کدوم تیمی... بگو تا لهت کنیم (sm120)
چیزی که خیلی بارسایی ها رو سوزوند این بود که ما دسیما رو هم با اقتدار بردیم و هم کاملا پاک (sm120)
رونالدو به خودش و رئال خیانت کرد(sm50)
مودریچ: با تمدید قرارداد با رئال، رویای من ادامه پیدا کرد
این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.لوکا مودریچ، هافبک رئال مادرید، از این باشگاه به دلیل برآورده کردن رویایش و تمدید قراردادش تا سال 2018، تشکر کرد.
این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.او به سایت باشگاه رئال گفت:" من خیلی خوشحال هستم. امروز روز مهمی برای من بود. مایلم از همه اعضای باشگاه و رئیس فلورنتینو پرس که به من اعتماد کرد، تشکر کنم. مایلم تا با انجام بهترین بازی هایم در سال های پیش رو، این اعتماد را جواب بدهم.وقتی به رئال آمدم، رویایم به حقیقت پیوست. این دو سال فوق العاده بود و من از هر لحظه آن لذت بردم. در سال های پیش رو، می خواهم تلاش بیشتری بکنم. با تمدید قرارداد، رویای من ادامه پیدا کرد.امیدوارم بتواند در سال های آینده، جام های بیشتری با رئال به دست بیاورم."
چیکار کرده مگه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک یه مصدومیت عادی داشت فصل قبل نذاشت خوب شه هی به زور می خواست بازی کنه دوستانه و غیر دوستانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 1 بازی میاد 3 تا بازی مصدومه ....کارایی هم نداره مثل قبل .....
فقط هست تو زمین(sm50)
من دارم از تو میپرسم که متاسفانه جرات نداری بگی (sm120)نقل قول:
بخار ؟(sm120)تو تشخیص میدی از کی بخار بلند میشه ؟(sm120)خداروشکر امسال اینقدر جام گرفتیم که نیازی نداریم ازمون بخار بلند شه (sm120)از کسی باید بخار بلند شه که 1 سال بدون جام گذروند (sm120)
بازی رو ندیدی پس زر نزن همین دیگه مشکل همینه بازی رو ندیدی نمیدونی چیه (sm70)نقل قول:
هلند 90 دیقه ارژانتینو تو قوطی کرد ولی مسی و دار و دستش با پنالتی صعود کردن این دلیل میشه بگی ارژانتین بهتره
ما پخی نبودیم قبل مورینیو خوبه ؟؟؟؟؟؟با شوستر که یکی از ضعیف ترین رئال های تاریخ بود بهترین بارسای تاریخ رو با رونالدینیو و مسی و اتوئو و هانری و زامبروتا و تورام و ... وادار کردیم تونل بزنه
اره ما اون تیممون در حال ورشکستگی بود ما هیچ وقت مافیای فیفا رو نداشتیم نمونش حکم دیروز غارسا که گذاشتن تیمشونو واسه 2 سال بعد ببندن بعد حکم محرومیتشو تایید کردن
مشخصه چندسال فوتبال میبینی
تو حتی جرات نداری اسم تیمتو بیاری چون میدونی همیشه زیر رئالی
اگه ستاره عامل برده پس چرا بارسا پارسال از هر کی رسید یه درکونی خورد مگه بارسا ستاره نداره
چرا گرانادا بارسا رو برد مگه بارسا ستاره نداره
طبق منطق تو هر تیمی ستاره داره باید تا اخر عمر پیروز باشه
ما واسمون این جام ها مهم نیست این همه جام گرفتیم تو این 12 سال اما هدفمون دسیما بود بود هیچ جامی اندازه دسیما ما رو ارضا نمیکرد چون رئال با همه باشگاه های دنیا فرق داره
بقول خورخه والدانو:بارسا مرز های اسپانیا رو میبیند و رئال فراتر از مرز ها
منطقی بحث کن داش گلم(sm70)
اسطوره هامون زیادن دیگه هر کی میاد رئال اسطوره میشه حداقل کاپیتان تیمو نمیفروشیم به یه تیم خاص بعد بهمون نارو بزنه داش گلم(sm120)نقل قول:
بازی رئال -لوروکوزن با درخشش عجیب و غریب سن ایکر (sm50)
والا با این نوناشون (sm120)
والا با این نوناشون (sm120)
متزلدر:”کروس یکی از شگفتی های فصل خواهد بود”
هیگواین کاپیتان تیم(sm59) و از 19 سالگی تو رئال پرورش یافت(sm120)نقل قول:
حتما به ورمائلن میگن اسطوره ارسنال یا فابرگاس(sm120)
ماکلله طبق شواهد پست هافبک دفاعی صرف و کارگر رو معنا کرد چیزی که الان هست از تاثیرات ماکلله هست لوتار ماتئوس و ردوندو بهترین هافبک دفاعی های تاریخن اما به سبک دیگه ماکلله مثه یه کارگر جون میکند(sm50)
طبق استدلال شما چون سیاهه خوب نیست؟؟ داش گلم(sm2)
اون دروازه خالی رو در حد ارش برهانی عمل کرد(sm21)نقل قول:
دیدی خامس چه تخمی گل زد(sm2)
حساب گم طبق حرف ایشون گونزالو هیگواین واسه ما اسطوره نیست کسی که 7 سال واسه رئال بازی کرده بیشتر از 100 تا گل واسه رئال زده کاپیتان تیم بوده ولی همینا رابرت پیرس رو جزو اسطوره های ارسنال حساب میکنن که هم تعداد سال هایی که واسه تیمش بازی کرده و هم امارش پایین تره (sm120)این است عظمت رئال که یه نفر با 7 سال بازی و صدوخرده ای گل اسطوره حسابش نمیکنن (sm120)
البته من خودم آرسنال رو دوست دارم نمیخوام رو در رو حسین گی و دوستان قرار بگیرم ولی چون دوستان جرات کل کل داشتن مجبورم (sm120)
قیافش عین مونگلا شد بعد از اون شوت (sm120)نقل قول:
ولی خیلی دوسش دارم زوج لوکا -کروس میترکونه با تمام احترام به مهندس (sm120)
من خودمم اصن حس بدی به ارسنال ندارم اتفاقا ونگرو خیلی دوس دارم(sm120)نقل قول:
کاپیتان های با تعصبی دارن(sm120)
منم خودم دوست دارم ارسنال تو انگلیس قهرمان شه ولی هواداراش نباید بیان با ما کل کل کنن (sm120)نقل قول: