الان دیگه اسمش عوض شده ، میگن سمپل کرده ، ماسمالی می کنن میره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دیگه اسمش عوض شده ، میگن سمپل کرده ، ماسمالی می کنن میره ...
علی سورنا هم سه تا کاری که پخش کرد سمپل بود ...
البته ایشون خیلی حرفه ای به قضیه نگاه کرده بود و به نوعی میشه گفت آفتابه ندزدیده بود ،
ولی اینا نمی دونم با مغز چه موجودی دارن ادامه حیات میدن که اینقدر احمق تشریف دارن ...
حالا پویا بیاتی که اونقدر شناس نیست
یکی هست که کلا فلسفه ی وجودیش روی پیچوندن ملودی و ... از بقیه بنا شده و کلی هم طرفدار داره ، هر چی ساز هم اسم ببری توی نواختنش استاد تشریف داره ...
مرتیکه پفیوز استایل ریدن هم میگیره کنار زمین(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرنگار بهش گفته چرا بعد از اینکه از لوانته عقب افتادید واکنشی نشون ندادی؟ جواب داده: نمی دونم(sm2)
هنوز برام سواله چرا هر کی میاد منچستر یادش میوفته فلسفه ی کاریش رو از اینجا شروع کنه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر منکرش لعنت (sm234)(sm234)
بشمار ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ما والورده رو داریم حداقل رئالم زیدانو داره (sm2)
و دنیا قشنگیاشو ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی زیبای مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا می9 با می8 هم قیمت شدن !؟
و اینکه می9 یا a70 ؟
از اوناس که شرایط حساس میشه هنگ میکنه(sm120) عاشق پستی که گریزمانو توش بازی میده هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Doctor Sleep
(sm50)
آه اگر آرزو به باد رود .. (sm50)
این کفشا اگه زبون داشتن ،
می تونستن یه مثنوی برات بگن ،
غمگین ، سراسر انزوا ، تاریک و تلخ ... (sm50)
زندگی ایستگاه غمگینی ست اوّل جاده های خیس جهان
چمدانی که منتظر مانده، اتوبوسی که راه می افتد ... (sm50)
علی اصحابی ویدیو گرفته همش سیخ رو دختره مردم ..
یه بسته از خودش ینی پیدا نمیکردی ..
(sm2)
قیافه تخمیشو نیشون نداد اصلا خیلی مسخره س گوه میخوری ویدیو ظبط میکنی انقد تخمی اوشگول ..
مارو باش گفتیم شن وقته آهنگ نداده این همه شاشیدن به موزیک ایران ..
Mi9 من یه ماهه گرفتم خیلی سرتر از a70نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت معرکه
دوربینشم خیلی خوبه فقط بدیش اینه فوکوس نداره ولی واقعا راضیم
باتریشم نگاه به ۳۳۰۰ بودنش نکن بهینه شدس قشنگ یه روز کامل جوابگوئه
خیلیم خوشگله
نقطه ضعفش به نظرم فعلا فقط اسپیکرشه که انتظارم بالاتر بود
شهاب اکبری گو توت آهنگ دادی ..
زنگار ... (sm50)
علی اصحابی تا قبل عید آلبوم میده ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گومز(sm25)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم می8 دارم خیلی خیلی راضیم فقط شکم رو این بود که چرا قیمت این دوتا مثل هم شده چون قاعدتا می9 باید بالاتر باشه
دوربینم زیاد برای من مهم نیست ... ریجستر شده گرفتی ؟ با چه قیمتی و از کجا ؟
واقعا دلم سوخت (sm74)(sm54) سون چه حالی پیدا کرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاش شکست یعنی به پوست وصل بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت تا فصل بعد (sm74)(sm25)نقل قول:
یاد لوک شاو افتادم
امیدوارم فقط یه فصلو از دست بده (sm25)
آره رجیستر شده گرفتم از یه فروشنده عمده تو تهران من پنج و صد گیر آوردم اونوقت پنج و شیشصد اینا بودنقل قول:
خیلیم خوش دسته گوشیش صفحه نمایششم عالیه
از یه گوشی خوب هر چی بخوای داره فقط همون صداش ضعفشه که باید بهتر از اینا میبود
(sm172)
تاریخ انتشار آلبوم فردا (دوشنبه) اعلام میشود
آهنگ "بحر تفکر " از آلبوم حذف شد
ولی عامل اصلی بگایی پاش اوریر بود سون اشتباهی اخراج شد(sm120)نقل قول:
یه جوری هم نوشتن با این مصدومیت بعیده آندره گومز بتونه دوباره فوتبال بازی کنه انگار مرحوم تا قبل از این فوتبال بازی میکرد(sm2)
اینارو ولش کن ؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق چی داری ...
من رسیدم به جنون ،
هی میگم با من بمون ،
حرفمو باور نکن برو ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتن Unit Testing در جاوا اسکریپت ..
بهکمک:
chai
jest
mocha
axios
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
هانی اگه دیالوگ هات این مدلی نبود
حتما می گفتم Mr.Robot زندگینامه خودت بوده ، الیوت هم اسم واقعیت
ولی متاسفانه همش منو یاد هوش سیاه می ندازی و جمشید کاظمی ...
کنت سیلور 4(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود میشه کلمبیا هر روز
بین نخ های پاکت کنتت ...
به فوک چپم که ترک رو حذف کردین ..
هرگویی میخورین میخوام آهنگ گوش کنما بد باشه دیلینگ دولوم داشته باشه کیونت میذارم موزن ..