خب تیغ به اون ریزی که مزاحمتی ایجاد نمیکنه... ماهی زبون خوردی تا حالا؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب تیغ به اون ریزی که مزاحمتی ایجاد نمیکنه... ماهی زبون خوردی تا حالا؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصر چارشنبهی من!
عصر خوشبختی ما!
فصل گندیدن من!
فصل جونسختی ما! (sm50)
سوال بنده اينه كه جان اسنو به مرگ جاهليت مرد؟ ينى هنوزم كه هنوزه يو نو ناثينگ جان اسنو يا قضيه حل شد؟
اذیت نکن.گرفتی نمیخوای بدی(sm30)نقل قول:
(sm169)
خودت که میدونی من زبانم ضعیفه! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیز همچنین (sm127)، خیلی وقته تو تاپیک نیستم با دوستانِ جان، دلم تنگولیده براتون! (sm127)(sm50)
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر؟ چطوری؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمی بدتر از قبل! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خوبی انشالله؟ خوش میگذره؟ (sm184)
این انیمیشنم ببینین پند بگیرین:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
خدا نکنه... چرا پس؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای... بدون تو نه... تاپیک خیلی خلوت شده (sm172)