خوب بود ولی ریدیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود ولی ریدیم(sm120)
این قصه ها همش خوراک رسانه هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ایمان دارم که سه نفری به هم mfm انجام میدادن
گیگز اهل نماز و مسجد بود و هست
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا خیلی به هم میومدن(sm25)
سوتی های همدیگه رو خوب جمع میکردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم اینجوریه خیلی وقته که میام اینجا ولی چیزی نمیگم ولی خب فوتبال چه معنی داره یه مشت ادمای بی ناموس البته بلانسبت بچه ها
که دولتم هر چی پول نفت و بودجه داره میزاره در اختیار این بازیکنای حروم زاده که مثلا بدون دنبال توپ
حوصله دارین شما به خدا اگه بد میگم بگین
و کرج که رستم تحویل جامعه داد (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من گفتم وارانو نمیخوایم تو یه طور پریدی من خودم گرخیدم(sm2)(حالا نه واسه این بازی کلن وارانو من صلاح نمیدونم واسه چلسی!(sm120) زوما رو داریم دیگه اگر قراره کسی بخرن جان استونز رو به همه گزینه ها ترجیح میدم!)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زیاد حال نمیکنم تری و راموس و کیه لینی رو ترجیح میدم! به بقیه تو جوونا هم واران و زوما و استونز (sm120)
از هوملزم و بن عطیه و مدافعای وسط برزیلم اصلا خوشم نمیاد (sm120)
بچه ها دی ماریارو با یک کیلو گوجه سبز عوض میکنم
نبود ...
نقل قول:
(sm1)(sm1)
من خودم هیچوقت در مورد فوتبال ایران حرف نمیزنم ، هر سری هم حرف زدم مسخره کردم فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مسی و رونالدو و زیدان و رونالدینیو و بیک زاده و هانری و ریوالدو و ... ارزش تمجید ندارن ؟