دارم سعی میکنم بگیرم نمیاد تو دستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم سعی میکنم بگیرم نمیاد تو دستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسفردا ماه رمضونِ (sm81)
(sm27)
فردا تازه باید برم جواب بگیرم، بعد ببینم چمه. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134) شاید دوباره برگشتم به روزای اوج (sm50)(sm70):
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیری خوش میگذره! (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی! (sm127)
من خیلی وقتا ساکتم سردم
وقتی که میرم تو خودم شاید
پاییز سال بعد برگردم (sm50)
تو دائم از آینده می پرسی
من حال فردامم نمی دونم (sm27)
نشست خبری رو.حانی در اثر گود برداری غیراصولی
پیرزنه با عروسش میره مجلس ختم خونه رو اشتباهی میرن صاحب خونه میگیره جفتشون میکــ*نه وقتی میان بیرون پیرزنه به عروسش میگه من تو رو نمیدونم اما من تا چهلمش میام ! خدابیامرزا چه رسم خوبی دارن
(sm172)(sm172)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امار تاپیک شادی
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 14 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
آمار تاپیک با جنبه ها
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 5 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بعده این همه مدت آپ نشدن تاپیک یه عده هنوز میرن اونجا چطور متوجه نیستن جای تاپیک عوض شده (sm172)
والا یه جور برنامه ریزی میکنن که بعده اتمام سریال دو هفته وقت داری بچه بکاری تا با شروع سریال بدنیا بیاد (sm2)نقل قول:
اعتراف کن از قصد جوله نبرده بودی ، اگه از قصد نبوده باید قبلا وقتی کسی خونه بوده باید حوله جا میزاشتی ، نه بگو شده جا بزاری وقتی کسی خونه بوده؟ (sm70)
امشب میام بگو ، یادداشت کن یادت نرهنقل قول:
نقل قول:
تی بلا می سر که میدونی چیه؟ یه چی تو همون مایه ها (sm2) (sm127)
ما بیشتر تر رفیق (sm127)
نقل قول:
و وای به حال آنانی که اینها را دیدند و به گمراهیشان ادامه دادند.