ای ناقلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای ناقلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان دانشجو هستی یا نه؟
آره یه بار صحبت میکردم گفته بودم
چه رشته ای؟
اره خب خوب رشته ای هستی (sm59)
رشته خیلی خوبیه اما از تو چه پنهون من استعداد این رشته را ندارمنقل قول:
با شناخت کافی انتخابش نکردم به همین دلیل یه خورده اذیت شدم
الان مسلط نشدی هنوز؟ ترم چندی؟
ترم 10 ام دو ترمم هست که مرخصی گرفتمنقل قول:
هنوزم نه کامل تو فکرم هست رشته رو تغییر بدم اگه بتونم برم یه رشته جدید را از ابتدا بخونم (sm172)
حیفه این کارو نکنن ادامه بده تمومش کن بعد اگه خواستی چیز دیگه بخون
به یه جایی رسیدم که ازش زده شدم حیف که خیلی هست چون چند سال زمان و کلی هزینه صرفش کردم ولی وقتی به درد من نمیخوره باید یه فکر اساسی کرد خب (sm50)نقل قول: