(sm2)توام همکاری کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)توام همکاری کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشون دوربین دارن تو از عقب بکن منم از جلو (sm30)نقل قول:
حسش کمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براش (sm2)میفرستی لبخند میزنه
موقع س.کس هم اینجور ادما سستن(sm2)
(sm2)برعکس لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از عقب خوشم نمیاد
(sm2)یکی از اهداف من گسترش نسلم تو کشورهای مختلفه
(sm2)فقط جلو فقط جلو
ج ج جلو جلو(sm2)(sm70)
باشه خب من میزارم دهنش تو بکن بعد تو بیا بزار دهنش من میکنم (sm2)(sm151)نقل قول:
با هم قاطی میشه یه نخبه از آب درمیاد چکیده ای از آب من و تو (sm2)(sm222)
ای جااااااااااان (sm51)
حله(sm2)نقل قول: