با کسره بخون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با کسره بخون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه منو بلاک کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کسره غلطه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میــدونم مــیدونم(sm59)نقل قول:
یه نگاه میکنی ببینی جای دیگه چیزی به چشمت میخوره یا نه ؟ (sm10) بگو اصلاح کنم بزنم بعدش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm169)
کلن نه ولی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آش و لاش درسته..."ه" نداره اینجا
همینطور اینا
بارون حریف "َشرشرِ" چشم ترت نیست
چشم که می بستی رو به "بی پناهیِ" من
(sm10)
آرمین بفرستم برات ؟ اکانت گرفتم (sm120)
هعی(sm50)رکورد غیرقانونی چه تلخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اعرابشو به من ببخش (sm74)نقل قول:
(sm120) (sm10)
نه دمت گرم هادی (sm10) فعلا نیازم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم دان کنم ازت میگیرم
بازم دمت گرم قربون معرفتت (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش مکنم (sm127)نقل قول:
خیلی خوبه کیفیت بالاست
هی یادش بخیر (sm50)
آرمین این خوشگله کیه ؟ بخورمش (sm2) (sm51)
ابیه دیگه . نوش جان (sm59)نقل قول:
خسته نباشی اونو میدونم زنه رو میگم (sm2)نقل قول:
عه ! جان تو اصلا توجه نکرده بودم که دختری هم هست تو عکس! (sm59)نقل قول:
نهال سلطانی
امیر البوم داریوش حدود زمانی مشخصی نداره برا انتشار ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گفتی و منم باور کردم (sm2)ضعف کردم (sm81) (sm2) اسمشو یاداشت کردم بعدا برم توی کارش (sm128) (sm2)نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)نقل قول:
بیا اینم بخور (sm2)نقل قول:
دیوث این چیه پاکش کن حالم بهم خورد (sm2)
قبول کردم (sm2)
(sm70)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل جاليز از مهم ترین علف های هرز انگل دنیاست که در بيش از 80 كشور جهان گزارش شده است. این گیاه در حدود 150 گونه در جهان دارد که 48 گونه آن در ایران رویش دارد و تا 52% باعث کاهش عملکرد ، کیفیت و نهایتا مرگ گیا هان زراعی می شود. شدت آلودگي اين گیاه در بعضی موارد به حدی می رسد که زارعين زمين مورد كشت را رها مي کنند. این گیاه بر خلاف ساير علفهاي هرز ، زمانی مشاهده می شود که عمده خصارت خود را به گياه ميزبان وارد کرده است. از اين رو كنترل آن لازمه شناخت کافی روی این گیاه و استفاده از روشهای ویژه برای مبارزه است.
امشب یورو شروع میشه جوووون (sm173)
طرفدار سرسخت ایتالیا و کمی هم انگلیس هستم (sm59)
**** پخش میشه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سایت چورن رو به شما جوان گلنار به دست توصیه میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) توصیه لازم نیست آدرس بده(sm2) البته جدید باشه(sm2)نقل قول:
والا جوری که تو عجله داری همین فیلم های زیرنویس هم کارتو راه میندازه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا رو دیدم خز شده یه چیز جدید بده(sm2)نقل قول:
یه قند شکن گفته بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم پسته میذاری بی زحمت
ویرونه ی شاه مقصود ... (sm50)
صدیقه خانوم زیاد زر میزنی (sm2)نقل قول:
میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم
قسط عقب مونده دارم
میگفت از من گذشته میرفت و میگفت
مهمون ناخونده داره ... (sm74)
میخوام یه نت دیگه بگیرم کدوم شرکت مودم رایگان میده سرعت متوسط میخوام