پروستات عاغا در صدر اخبار
نمایش نسخه قابل چاپ
پروستات عاغا در صدر اخبار
تقدیمش می کنیم به پروستات اغانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
بگیرش عینکی رو
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
ولاسکو؛ ايران را به جمع 6 تيم برتر فرستاد
تيم ملي واليبال آرژانتين در چهارمين بازي خود در مرحله دوم رقابتهاي قهرماني جهان برابر آمريکا با نتيجه 3 بر 2 به پيروزي رسيد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمهای ملی والیبال آمریکا و آرژانتین، دیگر هم گروههای ایران آخرین بازی خود در مرحله دوم رقابتهای قهرمانی جهان را برگزار کردند که این مسابقه با نتیجه 3 بر 2 (19 - 25, 28 - 26, 25 - 20, 23 - 25 و 15 - 11) به سود آرژانتین خاتمه پیدا کرد.
با این نتیجه تیم ایران با توجه به پیروزی 3 بر یک برابر صربستان جمع امتیازهای خود را به عدد 15 رساند و بر اساس پوئنشماری بالاتر از آمریکا راهی مرحله دوم شد. به این ترتیب نتیجه بازی فرانسه و لهستان تنها میتواند در تعیین جایگاه ایران تاثیرگذار باشد.
ولاسکو با نتیجهای که مقابل آمریکا کسب کرد کمک بزرگی به کواچ و شاگردانش کرد تا بتوانند به دور بعد صعود کنند و این بهترین هدیه ولاسکو به ایران بود.
با این نتیجه ایران به جمع 6 تیم برتر جهان راه یافت.
با این نتیجه تیم ایران برای صعود به دور بعد باید منتظر نتیجه بازی تیمهای ملی لهستان و فرانسه باشد؛ جدال این دو تیم از ساعت 22:55 برگزار میشود.
فینال بسکتبال آمریکا - صربستان(sm118)
23:30
من نشستم بازی من یو رو دیدم (sm70)
با اختلاف احمق ترین کاربر تاریخ باراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)منم همینطور نمیشه ندید تیم منتخب جهانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برای الی میشه استثناء قائل شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو دیگه دست بردارید از سر کریس (sm120)تیمتون جا بیفته راحت قهرمانید (sm120)نقل قول:
فوتبال یه چیز دیگست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از همه بازیکنایی که خرید بلیند امسال ستاره میشه (sm132)
تست اواتار -به یاد همه دهن لقا (sm70)
(sm70)خودش گفته میخوام بیامنقل قول:
اس مس لو رفته کریس به فالکائو : تو برو منچستر من فصل بعد میام (sm120)رفیقاش جمعن دی ماریا فالکائو رونی
در این مورد نهنقل قول:
آلبوم میلاد درخشانی اصلا یه وعضی (sm88)
بعید میدونم انخل شماره 7 رو بهش بده دیگه (sm70)از احمقی مثل پرز هیچی بعید نیست (sm25)نقل قول:
(sm132)واقن ؟ صب میدانلودم واجب شد بشنویم البته برای بابکم همه میگن خوبه ولی من مطمئنم ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید یراحی (sm77)
مشتی ماشالا
(sm2)
(sm2)عجب دلیلینقل قول:
(sm70)بیلو بذارین چپ رویس هم راست برین حالشو ببرین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مشتی ماشالا
آهنگ اشارات نظر رو قبلا شنیده بودم ...عالی بود ... منتظر آلبومش بودم که الان دارم میگوشم یه وعضیه (sm88)نقل قول:
ریده به آهنگ فروغی (sm3)
اکبر از سینا بپرس این فیلم چی شد
کیون ممر را تقدیم می کنیم به پروستات عاغا
سینا فعلا در دسترس نیس
این مانی رهنما خواست یه البوم بده رید
کاش یکی گفت دو تا (sm70)
نقل قول:
من به این خاطر نمیگم ولی فک کنم کریس 9 بپوشه اگه بیاد (sm70)
پیشنهاد دستمزد سالیانه 18 میلیونی میخواد منچستر بده (sm25)ادیداس رید تو نقل و انتقالات با این قراردادی که بست با شما (sm25)
یکیشو بده دوتاش پیش کش
انخل چه میکرد (sm50)
خامس (sm25)
امریکا ک س ننت (sm2)(sm2)
عاقا یه سایت بود توش یه لینک رو بهش میدادی ای پی میفرستاد به لینک برای افزایش بازدید کسی یادش هست سایترو؟(sm74)
(sm59)مفت گرفتیمشنقل قول:
(sm100)
(sm137)(sm137)(sm137)