کلا بیشتر دنبال حاشیه ای تا متن(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا بیشتر دنبال حاشیه ای تا متن(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان یه کم بشکاف قضیه رو (sm2)
احسان جان هر چی که میدونی بیا بگو مام همراهت میشیم بزنیم فرشباف رو له کنیم فقط بیا واضح بگو
(sm120)
ظهر پنج شنبه بخیر(sm120)
احسان تو 5 شنبه ها تو همون اداره ای رحم کن به نت؟(sm2)
یه اهنگ دارم از شادمهر که هیچ خود شادمهر نداره با تنظیم بهروز صفاریان اینو از لپ تاپ صفاریان کش رفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه شب ریلیزش میکنم ساعت ۹ شب
کامینگ سون بزنید(sm2)
?Are you ready (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اماده اید مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بزارم
الان مسعود میاد میگه شعرش کوتاه یا بلنده
بدم خوده مسعود آپ کنه (sm128)
آره بده مسعود تایید کرد خودش بذاره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کیفیتش خوب باشه ناموسن :)
کیفیتش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد کیف میکنه اگه بشنوه
البته شایدم شنیده باشه
اهنگ جدید نیست فقط یه تعغیراتی ایجاد شده
شاید شما هم شنیده باشین
امشب میزارم تا حال کنیم من که خودم حال میکنم باحاش از شب تا حالا داره پلی میشه
من با این اهنگ دارم پرواز میکنم (sm127)
شما با این کارت فقط داری شادمهر رو خراب میکنی، اگه هوادار واقعی بودی نزدیک زمان ریلیز بهترین البوم تاریخ از این کارا نمیکردینقل قول:
این لو رفتنا، جز دلسرد کردن شادمهر هیچ سود دیگه ای نداره
(پرایوت بفرست لطفا) (sm128)
این ترک میارزه به کل البوم تجربه کن و تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرستم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ رو چک کننقل قول:
(sm30) ممکنه اصن کاور باشهنقل قول:
امین بانی
ترانه سرا : زهرا عاملی
آهنگساز : علیرضا افکاری
تنظیم : سعید زمانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا : روزبه بمانی
آهنگساز و تنظیم کننده : علیرضا افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خواننده خوبی هستش فقط کم میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اینم از اهنگی که میگفتم
تقدیم به طرفداران اصلی شادمهر
و طرفداران فرشباف و تیم تجربه کن و تصویر
و فربد
نقل قول:
علیرضا افکاری که آهنگساز خیلی گرونیه .. اینم اسپانسر و تهیه کننده نداره و فکر کنم پولم نداره تا آهنگ بخونه . اینقدرم خوب نیست که مثل شادمهر بهش شعر و آهنگ مجانی بدن
اره اینم کلا هر ترانه ایی رو نمیخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اهنگ بی کلام بهش اضافه کردن چی شده لامصب
نقل قول:
ورژن راک آهنگ روح سبز؟ واقعا فوق العده است این .. دمت گرم .. واقعا می ارزه به کل آهنگهای جدید شادمهر .. ممنون (sm10)
هدیه خوبی بود .. تیم بهروز صفاریان و شادمهر تیم خیلی خوبی بودن و آهنگهای مشترکشون تکرار نشدنیه
خواهش میکنم(sm127)نقل قول:
من از دیشب تا الان هی دارم گوش میکنم
فربد گوش کنه خیلی خوشش میاد
من کلا سبک راک احساسی رو خیلی دوست دارم و آهنگهای راک خارجی زیاد گوش میدم .. دیگه اینم که شادمهره و اسطوره خودم و تنظیم جدیدش حرف نداره .. من و فربد سلیقه هامون خیلی شبیه به همه و مطمئنم اونم خوشش میاد البته اگه سبک راک دوست داشته باشه وگرنه ورژن اولیه این آهنگ هم استثنایی بود و چیزی از این کم نداره .. بازم ممنون (sm127)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
این اهنگ اولشم برای خوده شادمهره منتها ورزن بی کلامش که
صدای شادمهر اضاف شده روش
بی کلام روح سبز رو گوش بده (sm10)
منم همچین سبکهایی گوش میدم و دوست دارمنقل قول:
و همینطور اهنگهای یونانی
راک تو سبک پینک فلوید و ایگلز به خصوص آهنگ هتل کالیفرنیا و .... و بعضی از آهنگهای کویین و راکهای این شکلی خوبن و اهل راک متال و موسیقی خشن نیستم و فقط احساسی .. ایرانیا قبلا سبک ترکیه ای خیلی گوش میدادن اما شادمهر باعث شد مردم ایران بدونن موسیقی یونانی جزو با احساس ترین موزیکهای دنیاست و دنبالش کننن البته اونام مثل ما کار خوب و بد دارن اما سبکشون قشنگه و دوست داشتنی ...نقل قول:
این ورژن روح سبز خیلی وقته روی ویکی صدا موجوده چیز جدید و نایابی نبود
اگه همون که گیتار الکتریک داره
من با کیفیت سی دی دارمش(sm120)
فقط متراژ شعر رو حتما بدید مسعود بسنجه(sm2)
دمت گرم حسین جان(sm19)نقل قول:
چیز جدید و نایابی نبود اما حسین زحمت کشیده و برای کسایی که ندارن گذاشته و دستش درد نکنه .. مثلا من دیروز ورژن آهنگ قبیله با صدای مهران احراری رو گذاشتم با اینکه میدونستم همه شنیدن و چیز نایابی نیست حتی کیفیت اورجینالش تو بیپ تونز هست یا آهنگ فرهاد جواهرکلامو یا همین امروز آهنگای امین بانی که تو همین سایت هم منتشر شده بود ... اون ویکی صدا که میگی حسین یادش رفته کاور آهنگ رو از تگ برداره که روش نوشته ویکی صدا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها با کلامش بود این
دمت گرم حسین
تازه باید محل ضبط صدا و کفشی که صدابردار موقع ضبط این آهنگ تو پاش بوده رو هم آمارشو بهش بدیم ..(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش دادم خیلی قشنگه با اینکه کیفیت اومده پایین
چه اجرایی داره شادمهر
صدای پخته حتی بهتر از الان
نوعی فرار به جلو (sm70) بازم یاد پارسال افتادم که هر چی میگفتم اون نوچه فرشباف حرفو عوض میکرد آخرشم فحش داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول: