... تو این زندگی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
... تو این زندگی (sm2)
فقط نصف ورزشگاه پر شده (sm74)
خیلی راحت صعود میکنیم.
وقتی حالم خرابه این موزیک بی کلام رو گوش میکنم به همه رفقای گلم پشنهاد میکنم اینو دانلود کنن.
خیلی به آدم حس عجیبی میده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم به این موزیک بی کلام کلا احساس توشه اینو یکی از رفقا بهم هدیه داده گفتم با شما به اشتراک بزارم (sm127)(sm10)
هر وقت این ملودی رو گوش میکنم نا خداگاه بغضم میترکه و اشکم سرازیر میشه (sm81)
(sm50)غمگین(sm74)
ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺩ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﯼ
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﻭﺯﺩ
ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺳﺮ ﻧﻬﺎﺩﻩﯼ ﻣﺎ
ﺑﻮﯼ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ
ﻭ ﺯﺧﻤﻬﺎﯼ ﮐﻬﻨﻪﯼ ﻣﺎ
ﺑﺎﺯ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺣﺎﺩﺛﻪﺍﯼ ﺗﺎﺯﻩ
ﺧﻤﯿﺎﺯﻩ ﻣﯽﮐﺸﻨﺪ
اﻧﮕﺎﺭ ﺑﻮﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﻣﯽﺁﯾﺪ ... (sm50)
زنده نام قیصر امین پور ...
(sm27)
وینستون سفید . . . (sm50)
ای دقیانوس (sm2)
خیابانی چقد سس میگه
باید بگه نگه جای تعجبه
(sm118) win
هر وقت آهنگ داریوش گوش میکنم این عکس غمگین بهم حساس آرامش میده واقعا رویایی ببینید.به اوج میرسم(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شر و ور گفتنای خیابانی همیشه سوژه بوده (sm59)
حق ما بالاتر از این قصه هاس (sm172)
خیابانی: سلام روسیه، سلام مسکو، سلام سنپترزبورگ
پوتین: سلام جواد
امید توشه
نمی دونم چرا شَبا کابوس میبینم(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 روزِ دیگه میشه دقیقاً 4 سال که دارم با این 5 دقیقه ویدیو زنده گی می کنم . . .
تویِ همین برنامه بود که Bob Dylan , Bob Marley , John Lennon , U 2 Band رو شناختم . . . (sm50)
چه کوچک است و غم انگیز دل خوشی ها مان . . . (sm172)
دلتنگی های آدمی را
باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را آسمان پر ستاره
نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی .... به اشکی ناریخته می ماند
سکوت .... سرشار از سخنان ناگفته است
از حرکات ناکرده
اعتراف به عشق های نهان
و شگفتی های بر زبان نیامده
در این سکوت حقیقت ما نهفته است
حقیقت تو و من
برای تو و خویش ..... چشمانی آرزو می کنم
که چراغ ها و نشانه ها را ..... در ظلماتمان ببیند
گوشی که صداها و شناسه ها را ..... در بیهوشی مان بشنود
برای تو و خویش ... روحی که این همه را در خود گیرد و بپذیرد
و زبانی که در صداقت خود .... ما را از خاموشی خویش بیرون کشد
و بگذارد از آن چیزها که در بندمان کشیده است
سخن بگوییم
گاه آنکه ما را به حقیقت می رساند
خود از آن عاریست
زیرا تنها حقیقت است ... که رهایی می بخشد
از بخت یاری ماست شاید .... که آنچه که می خواهیم
یا به دست نمی آید
یا از دست می گریزد
می خواهم آب شوم در گستره ی افق
آنجا که دریا به آخر می رسد
و آسمان آغاز می شود
می خواهم با هر آنچه مرا در بر گرفته یکی شوم
حس می کنم و می دانم
دست می سایم و می ترسم
باور می کنم و امیدوارم
که هیچ چیز با آن به عناد بر نخیزد
چند بار امید بستی و دام برنهادی
تا دستی یاری دهنده
کلمه ای مهر آمیز
نوازشی یا گوشی شنوا به چنگ آری؟
چند بار دامت را تهی یافتی؟
از پای منشین
آماده شو! که دیگر بار و دیگر بار دام باز گستری …
در ابعاد این عصر خاموشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از طعم تصنیف ،
در متن ادراک یک کوچه ؛
تنهاترم …
بيا تا برات بگويم
چه اندازه
تنهايی من بزرگ است ... (sm50)
الان مدتهاست که نمیتونم بیشتر از دو بیدار بمونم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
حس و حال خوبی ندارم (sm81)
(sm9)
(sm50)
من ذره و خورشید لقایی تو مرا
بیمار غمم عین دوایی تو مرا ... (sm172)
بی بال و پر اندر پی تو می پرم
من کاه شدم چو کهربایی تو مرا ... (sm172)
(sm81)
عالی بود... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03 - Dela didi
(sm50)
نقل قول:
حرف نداشت معرکه بود دمتگرم...(sm10)(sm10)(sm10)...این فیلم مستند دیدم داغون شدم...حیف حیف حیف...چی بگم واقعاً
تهران و دود گرفته و من عاشق عطرت
شهر و حسود گرفته و من عاشق عطرت
(sm50)