[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه، اى منه جان خسته(sm50)
ب نظرم بايد کل جامعه ايران رو عقيم کرد... فکرکنم اون دنيا بيشتر خوش بگذره(sm50) البته کاملا انکار مى کنم
یک سریال معرفی کنید
که تموم شده یا اخرهاش باشه
من سریال ماجراهای رسول و گلنار رو پیشنهاد میکنم فقط مشکلش اینه که تموم شدنی نیست حالا حالاها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سبکی؟
(sm50)
استاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوباره آلبوم دادن این بار با مصباح قمصری (sm120)
شماره 71 بازنشست شد.
جنتی عدد 130 هستش نحسی داره عددش نمیرالمومنین.
اون دوتا پایینی ها هم در شرف بازنشستگی هستن.