یاد اسنایدر و اینیستا افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد اسنایدر و اینیستا افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط وین رونی
بعید میدونم کریس بتونه با اختلاف اول شهنقل قول:
مسی اگه سرطان هم بگیره باز نکونام بهش رای میده پس هنوز اون رای های ثابت رو داره (sm120)
بازی انگلیس -استونی ریده بود تو بازی .شانس اورد گل زد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملکرد یه بازیکن بزرگ رو کلی نگاه میکنن نه تو یه بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من عملکرد کلبش رو گفتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم بازی با انگلیس ریده بود (sm120)همونجور که مسی ریده بود تو بازی با ارژانتین (sm120)
خاموشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایراد از اون نیست
پاکش کن یه نسخه دیگه اش رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینمپ فقط به درد ریپ کردن میخورهنقل قول:
میلاد اگه کدی واست اومد همینجا بزار(sm120)نقل قول: